Πριν μερικές μέρες το Jonas Brothers Family Roast έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, διάσημοι, φίλοι και συγγενείς των Jonas Brother, αλλά και οι ίδοι, ανέβηκαν σε μία σκηνή, ώστε να κράξουν λίγο πολύ ένα ή και τα τρία αδέρφια. Μάλιστα, ξεκάθαρο highlight ήταν η στιγμή, που οι σύζυγοί τους έπιασαν το μικρόφωνο, με τη Sophie Turner να είναι η πιο απολαυστική. 

Η ηθοποιός αποφάσισε να επικεντρωθεί σε δύο τομείς της ζωής του Joe Jonas. Ο ένας ήταν οι πρώην του. Ο άλλος το δαχτυλίδι αγνότητας, που είχε ξεκινήσει να φοράει από τα 12 του και συμβόλιζε την αποχή από το σεξ. “Ας μιλήσουμε για τα δαχτυλίδια αγνότητας. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα δαχτυλίδια αγνότητας φοριούνται, για να δείξουν ότι απέχεις από το σεξ πριν τον γάμο. Και οι Jonas Brothers τα φόραγαν όλοι τους. 

Λοιπόν, γνωρίζω ότι το θέμα μας είναι το κράξιμο και όλοι σκέφτεστε ότι πρέπει αν τους κάνω επίθεση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Όχι, τα δαχτυλίδια δεν ήταν καλή ιδέα. Ναι, ως χειρονομία, ήταν για γέλια και ντροπιαστικά ξενέρωτα. Θυμηθείτε, όμως, ότι ήταν κάτι παραπάνω από μία χειρονομία. Ήταν για την πίστη. Ήταν για τις αρχές. Ήταν το ότι έβγαιναν μπροστά και έθεταν ένα παράδειγμα. Κοιτάξτε, ο Joe Jonas δεν έβαζε τα δάχτυλά του σε κάποια χαζά μεταλλικά δαχτυλίδια. Τα έβαζε σε συμπρωταγωνίστριες, ηθοποιούς, ακόμα και ένα ή δύο supermodels. 

Για να είμαι ειλικρινής, ο Joe και το δαχτυλίδι αγνότητας ήταν κατά κάποιον τρόπο μία μοντέρνα Σταχτοπούτα. Θέλω να πω, ο Joe προσπάθησε να βρει ένα ταίρι για το δαχτυλίδι αγνότητάς του μερικές φορές, αλλά τελικά το δάχτυλο ταίριαξε σε εμένα. Επίσης, ήταν σαν την Σταχτοπούτα, γιατί τα περισσότερα από τα κορίτσια, με τα οποία προσπάθησε, είχαν συμβόλαιο με την Disney”.