Θεωρητικά όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε στα μεγάλα χολιγουντιανά πάρτι και να συναναστραφούμε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας τους θεάματος. Ωστόσο, στην πράξη είναι πολύ πιθανό να κομπλάραμε σε μία τέτοια κατάσταση και να προτιμούσαμε να βρισκόμασταν στο σπιτάκι μας. Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον η εμπειρία της Sophie Turner. 

Η ηθοποιός βρέθηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και μίλησε για την εμπειρία της στο φετινό Met Gala. Τι κι αν πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης; Όπως αποκάλυψε, μέχρι σήμερα τής φαίνεται περίεργο να συναναστρέφεται διάσημους ανθρώπους. Όχι γιατί τούς σνομπάρει, αλλά γιατί εσωτερικά μπαίνει κατευθείαν σε fangirling κατάσταση. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μη δείξει τρομερά ενθουσιασμένη, συχνά καταλήγει να μοιάζει σαν να τούς αντιπαθεί και να μη θέλει να έχει σχέσεις μαζί τους. Αυτό της συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο Met Gala, όταν κατέληξε να αρνείται πρόσκληση της Kendall Jenner σε πάρτι, μόνο και μόνο για να καθίσει σπίτι της και να φάει μακαρόνια στο κρεβάτι. 

“Είμαι πολύ κακή, όταν περιβάλλομαι από διάσημους. Δεν μπορώ ουσιαστικά να κατανοήσω ότι με προσκαλούν σε αυτά τα πράγματα και δεν είμαι τύπου νικήτρια διαγωνισμού, ξέρεις; Οπότε, θέλω να πω, με όποιον διάσημο έρχομαι σε επαφή, υπολειτουργώ ή λέω κάτι χαζό. Και τελευταία, αν ένας διάσημος αλληλεπιδράσει μαζί μου, αμέσως τον απομακρύνω και είμαι σε φάση ‘Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου’, ενώ κρυφά είμαι σε κατάσταση ‘Θεέ μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ’. Παλιότερα, όμως, το έχω τραβήξει υπερβολικά στο άλλο άκρο.

Η Kendall Jenner ήταν στο Met και λατρεύω τις Kardashians, αλλά πιστεύω ότι αυτή συγκεκριμένα είναι υπέροχη στην πραγματική ζωή και θαμπώθηκα τόσο από την ομορφιά της. Και με κάλεσε σε σε ένα after party, ένα χαμηλών τόνων after party, που έκαναν. Και αυτή μου είπε ‘Θες να έρθεις;’ και εγώ απλά είπα ‘Όχι’. ‘Όχι, όχι, δεν θέλω’. Και από μέσα μου ήμουν σε κατάσταση, ‘Γιατί; Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου;’. Και μετά απλά κάθισα στο κρεβάτι και έφαγα μακαρόνια και σκεφτόμουν ‘Θα μπορούσα να είμαι κάπου αλλού αυτή την στιγμή’”.