Το φετινό Met Gala πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Όσο κι αν υπήρχαν εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε, με την Kim Kardashian να κλέβει τα φώτα, οι απουσίες ήταν αρκετές και έντονες. Η Zendaya για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν βρέθηκε στο event, ενώ δεν είδαμε ούτε τον Harry Styles ούτε τον Timothée Chalamet, όπως μάς είχαν υποσχεθεί κάποια δημοσιεύματα. Φυσικά, μία απουσία που μάς πόνεσε ήταν κι αυτή της Rihanna, αν και ήταν αναμενόμενη με τις φήμες να λένε ότι γεννάει μέσα στον μήνα

Ωστόσο, η μουσικός και επιχειρηματίας βρέθηκε έμμεσα στο Met Gala και στο The Metropolitan Museum of Art. Με τη βοήθεια των ειδικών εφέ, η Rihanna μεταμορφώθηκε σε έκθεμα του μουσείου και συγκεκριμένα σε μαρμάρινο άγαλμα. Ένα βίντεο, που κοινοποίησε τόσο η Vogue όσο και η ίδια, την αποκάλυψε να έχει πάρει τη θέση του αγάλματος της Ειρήνης, ενός από τα σημαντικότερα εκθέματα του μουσείου στις Ελληνορωμαϊκές εκθέσεις του. “Έκλεισα το Met με μάρμαρο! Τι είναι πιο λαμπερό από αυτό; Lol! Ευχαριστώ MET Museum και Vogue για την ιστορική τιμή!” έγραψε η Rihanna στο προφίλ της. 

Σού θυμίζει κάτι η εικόνα του αγάλματος; Ο λόγος είναι πολύ απλά ότι την ξαναείδες πριν από περίπου έναν μήνα. Το άγαλμα είναι ακριβώς η πόζα της Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue Μαΐου, όπου την είδαμε με μία κόκκινη δαντελένια ολόσωμη φόρμα και ασορτί γάντια Alaia.