Στον κόσμο του Hollywood, πρέπει μονίμως να υπάρχει κάποιο δράμα να μας απασχολεί και έτσι αν δεν προκύψει κάποιο νέο ζευγάρι από celebrities (βλέπε Kim K και Pete Davidson) ή κάποιο τρανταχτό διαζύγιο (βλέπε Jason Momoa και Lisa Bonet), τότε τα media ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να δημιουργήσουν φήμες και καταστάσεις από μόνα τους, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν. Έτσι μπορεί να προκύψουν fake news όπως αυτά που ήθελαν την Alia Shawkat να είναι σε σχέση με τον Brad Pitt ή στην περίπτωση που εξετάζουμε σήμερα, την Priyanka Chopra να ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της Nick Jonas.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο λοιπον, το ίντερνετ ξεκίνησε να κάνει υποθέσεις για την κατάσταση της σχέσης μεταξύ του παντρεμένου ζευγαριού, όταν η Priyanka έκανε ένα update στο username της στο instagram και στο twitter, αλλάζοντάς το από @PriyankaChopraJonas σε ένα σκέτο @PriyankaChopra. Φυσικά, η κίνησή της αυτή προκάλεσε όλων των ειδών της αντιδράσεις, με δεκάδες άρθρα να γράφονται εις βάρος των δυο τους και “πηγές” να επιβεβαιώνουν πως ο γάμος τους περνάει δύσκολα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Priyanka δεν απέφυγε καθόλου το ζήτημα και μάλιστα περιέγραψε την online αντίδραση σαν ένα “ενοχλητικό επαγγελματικό παρακλάδι”, εφόσον τόσο εκείνη όσο και ο Nick έχουν καριέρες ως δημόσια πρόσωπα και αυτά τα πράγματα είναι αναμενόμενα. Παρόλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στην πνευματική της υγεία.

“Είναι ένα πολύ ευαίσθητο συναίσθημα. Αν ανεβάσω μία φωτογραφία, ο,τιδήποτε είναι πίσω μου σε αυτή τη φωτογραφία θα γίνει zoom in και όλοι θα αρχίσουν να κάνουν υποθέσεις. Λόγω του ‘ήχου’ που κάνουν τα social media, λόγω της κυριαρχίας που έχουν στην ζωή μας, πιστεύω ότι μας φαίνεται μεγαλύτερο από ό,τι είναι. Του δίνουμε μεγαλύτερη δύναμη στην πραγματική ζωή και δεν νομίζω ότι αυτό χρειάζεται.”

Ο Nick επίσης έλαβε μέρος στην συζήτηση, λέγοντας ότι μαζί έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έρχονται παρέα με τις καριέρες τους τα τελευταία τρία χρόνια.
“Και οι δύο γνωρίζομε ότι η δημοσιότητα είναι κάτι που συνοδεύει αυτό που κάνουμε. Αλλά έχουμε θέσει αληθινά όρια γύρω από τις προσωπικές μας ζωές, την ιδιωτηκότητά μας και δουλεύουμε σκληρά στο να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές μέρος για τους δυο μας και για τους φίλους και τους συγγενείς μας.”

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!