Ένα από τα πιο γλυκούλικα ζευγάρια του Hollywood, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Δυστυχώς ωστόσο το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και έτσι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για πάνω από τρεις μήνες. Τα καλά νέα; Το κοριτσάκι τους, που ονόμασαν Malti Marie, μόλις γύρισε σπίτι τους, χθες Κυριακή, πάνω στην ώρα για την ημέρα της μητέρας.

Το ζευγάρι γιόρτασε την στιγμή ανεβάζοντας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram τους όπου βλέπουμε το νεογέννητο μωράκι στην αγκαλιά της Chopra και τον Jonas να αγκαλιάζει την γυναίκα του και να πιάνει το χεράκι του μωρού. Το κοινό τους ποστ συνόδευσαν με μια συγκινητική λεζάντα.

“Αυτή την Ημέρα της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε πίσω στους τελευταίους αυτούς μήνες και τις δυσκολίες που έχουμε περάσει, και τις οποίες πλέον ξέρουμε πως τόσοι άλλοι περνούν επίσης. Μετά από πάνω από 100 ημέρες στην κοιτίδα εντατικής φροντίδας, το μικρό μας κοριτσάκι είναι επιτέλους σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί πίστη, και ενώ για εμάς οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι, στην ενδοσκόπηση, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι το πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή.

Χαιρόμαστε απίστευτα που το μικρό μας κορίτσι είναι επιτέλους σπίτι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσοκόμ@ και ειδικό στο νοσοκομείο Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai του Los Angeles που ήταν εκεί ανιδιοτελώς σε κάθε βήμα. Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινάει τώρα και το μωρό μας είναι στ’ αλήθεια ήρωας. Πάμε να το κάνουμε MM! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν. Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες και τους ανθρώπους που μας φροντίζουν στην ζωή μου και εκεί έξω. Το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Ευχαριστώ.”

Κλείνοντας, η Chopra δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον σύζυγό της λέγοντας, “Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα το έκανα όλο αυτό, πέρα από εσένα. Ευχαριστώ που με έκανες μαμά @nickjonas σ’ αγαπώ.”


Δεν κλαίμε εμείς εσείς κλαίτε. Δες την φωτογραφία παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!