Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία της με τις κρίσεις πανικού και να μοιραστεί της σκέψεις της με τους ακολούθους της. Το έκανε μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ήταν πολύ ξεκάθαρη και ειλικρινής.

“Κρίσεις πανικού. Το άκουγα ότι το έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι δίπλα μου, αλλά τώρα χτύπησαν και τη δική μου πόρτα. Κάνω αυτό το βίντεο για να μοιραστώ μαζί σας το πως νιώθω. Και να σας πω πως κάνεις δεν είναι άτρωτος. Και πως καμία φορά ένα χαμόγελο είναι απλά η άμυνα σου για να μην παραδεχτείς την αλήθεια σου.

Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε. Ούτε γιατί δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε για μια ακόμα φορά τέλεια την κάθε δυσκολία που μας προκύπτει. Είναι ανθρώπινο να πέφτεις. Όπως είναι και ανθρώπινο να μην μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα με τη λογική σου”.

Η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε επίσης: “Γιατί; Γιατί αλλιώς θα ήμασταν ρομπότ. Και εγώ χαίρομαι που παραμένω άνθρωπος. Όσοι έχετε αντίστοιχες εμπειρίες θα χαρώ να τις μοιραστείτε μαζί μου. Έτσι νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γρηγόρη μου. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει το ποσό με αγαπάει».

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!