Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά διάσημα ζευγάρια των τελευταίων χρόνων, αλλά και σίγουρα ένα από τα πιο παθιασμένα. Η σχέση τους έχει πολυσυζητηθεί σε κάθε επίπεδο. Από την γνωριμία τους τον Μάρτιο του 2020 στα γυρίσματα του Midnight In The Switchgrass και τη συμμετοχή της ηθοποιού στο video clip για το My Bloody Valentine, μέχρι τις σεξιστικές αναφορές στη διαφορά ηλικίας τους και τις πιο εκκεντρικές κοινές τους εμφανίσεις

Σε κάθε περίπτωση, οι δυο τους φαίνεται να πιστεύουν ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον την αδερφή ψυχή τους και δεν σταματάνε να μάς το λένε. Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ότι αργά ή γρήγορα θα μαθαίναμε ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η στιγμή έφτασε, συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, με τους δυο τους να ανακοινώνουν ότι μία μέρα πριν ο Kelly έκανε πρόταση γάμου στη Fox και εκείνη δέχτηκε. 

Η πρόταση φαίνεται ότι έγινε στο Πουέρτο Ρίκο, κάτω από μία ινδική συκιά, που η Fox αποκάλυψε ότι είχα ξαναβρεθεί μαζί τον Ιούλιο του 2020, ζητώντας της να τούς φέρει μαγεία. Αυτό έγινε, λοιπόν, το σημείο όπου ο Kelly γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να τον παντρευτεί και όπου εκείνη γονάτισε, δέχτηκε, έβαλε το δαχτυλίδι στο χέρι της και τον φίλησε. 

Η Fox μοιράστηκε, μάλιστα, με τους ακολούθους της ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε όλη την πρόταση γάμου. Αυτό το συνόδεψε με ένα κείμενο, που μίλησε για την σχέση τους, και με την αποκάλυψη ότι μετά την πρόταση ήπιαν ο ένας του αίμα του άλλου, πράγμα που ελπίζουμε ότι ήταν χιουμοριστικό, αν και με αυτούς τους δύο δεν παίρνουμε όρκο. “Τον Ιούλιο του 2020 κάτσαμε κάτω από αυτή την ινδική συκιά. Ζητήσαμε μαγεία. Δεν γνωρίζαμε τον πόνο, που θα αντιμετωπίζαμε μαζί, σε μία τόσο μικρή και φρενώδη χρονική περίοδο. Δεν γνωρίζαμε τη δουλειά και τις θυσίες, που απαιτούσε από εμάς, αλλά που θα αποβάλλονταν από την αγάπη. Και το κάρμα. 

Με κάποιον τρόπο, ενάμιση χρόνο αργότερα, περάσαμε την κόλαση μαζί και γελάσαμε περισσότερο ακόμα κι απ’ όσο φανταζόμουν ότι είναι δυνατό. Και ακριβώς όπως συνέβη σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι. Και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου”. 

Φυσικά, ο Kelly δεν άφησε ασχολίαστο τον αρραβώνα τους. Ανέβασε ένα βίντεο με το δαχτυλίδι, που έκανε την πρόταση γάμου, αναφέροντας μεταξύ άλλων μία ιδιαίτερη πληροφορία γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι οι δύο λίθοι του, σμαράγδι και διαμάντι, είναι οι birthstones της Fox και του ίδιου αντίστοιχα. “‘Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή’. Κάτω από τα ίδια κλαδιά, κάτω από τα οποία ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω, για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω πως η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster, ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (ο birthstone της) και το διαμάντι (ο birthstone μου) τοποθετημένα σε δύο μαγνητικά στεφάνια από αγκάθια, σχεδιασμένα μαζί σαν δύο μισά της ίδιας ψυχής, που σχηματίζουν μία δυσνόητη καρδιά, που είναι η αγάπη μας”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!