Στον κόσμο που ζούμε, έχουμε μάθει να κρατάμε τις γυναίκες υπόλογες για πράγματα, που στους άντρες ούτε καν τα σκεφτόμαστε. Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι ένα από αυτά. Όταν ο άντρας περνάει 15 χρόνια τη σύντροφό του, ούτε καν ασχολούμαστε μαζί του και μάς φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μία γυναίκα είναι μεγαλύτερη, όμως, ακόμα και μόλις 5 χρόνια, κάνουμε λες και είναι με ανήλικο και από πολλούς θεωρείται κατάπτυστη. 

Έχουμε, εξάλλου, παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Κανείς δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με την 11ετή διαφορά του Ryan Reynolds και της Blake Lively. Ούτε με τη 17ετή του George Clooney με την Amal Alamuddin. Ούτε με την 20ετή του Jason Statham με τη Rosie Huntington-Whiteley. Ξέρεις ποια έχει ακούσει, όμως, τα χίλια μύρια για την σχέση της; Η Megan Fox, γιατί είναι με τον ράπερ Machine Gun Kelly. Η διαφορά τους; 4 χρόνια. Εκείνος είναι 31 και αυτή 35. 

Ελπίζω, λοιπόν, ότι μπορούμε να καταλάβουμε όλοι την υποκρισία της κατάστασης. Η Fox τουλάχιστον την καταλαβαίνει και δεν έχει καμία πρόθεση να μη την ξεμπροστιάσει. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle, όπου και αναφέρθηκε στο θέμα. “Θες να μιλήσουμε για πατριαρχεία; Το γεγονός ότι είναι τέσσερα χρόνια νεότερος από εμένα και ο κόσμος θέλει να προσποιείται ότι βγαίνω με έναν πολύ νεότερό μου άντρα. Είναι 31 και είμαι 35. Ομολογουμένως, έχει ζήσει όλη του τη ζωή σαν να είναι 19, αλλά δεν είναι 19. Κανένας δεν θα βλεφάριζε αν ο George Clooney έβγαινε με κάποια τέσσερα χρόνια νεότερη.

Τέσσερα χρόνια; Να πάτε να γ@μηθείτε. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λύκειο συγχρόνως. Είναι τόσο γελοίο ότι συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο στις γυναίκες”. 

Η Megan Fox για την αντιμετώπιση των μητέρων από την κοινωνία

Ο σεξισμός, που αντιμετωπίζει η Fox, δεν σταματά στην σχέση της με τον Kelly. Η ίδια ήταν για χρόνια με τον ηθοποιό Brian Austin Green. Μαζί, μάλιστα, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Μετά το διαζύγιο, αποφασίστηκε ότι θα μοιράζονται εξίσου την κηδεμονία και τον χρόνο των παιδιών. Αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο, κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι χωρίς τα παιδιά της, είτε για κάποια εκδήλωση, είτε στην προσωπική της ζωή, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα την ρωτήσει πού βρίσκονται και θα προσπαθήσει να την υποτιμήσει ως μητέρα. Βέβαια, ποτέ κανείς δεν κάνει στον πατέρα τους την ίδια ερώτηση.

“Ρωτάτε τον μπαμπά τους όταν βγαίνει έξω; Όχι, επειδή δεν περιμένετε από έναν μπαμπά να είναι μαζί με τα παιδιά όλη την ώρα, αλλά εγώ υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φανώ και να μείνω σπίτι με τα παιδιά μου. Έχουν κι άλλον γονιό. Χρειάζεται να φεύγω και μερικές φορές δεν θέλω να φωτογραφίζονται και δεν έρχονται μαζί μου. Όλη αυτή την χρονιά, έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο παλιομοδίτικος είναι ακόμα ο τρόπος σκέψης κάποιων ανθρώπων”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!