Μιλώντας για celebrities και θρυλικές σειρές, όπως φαίνεται η εμπειρία της Maisie Williams στο Game of Thrones ήταν γλυκόπικρη.

Η νεαρή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο British GQ πριν λίγες μέρες και όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ρόλο της Arya Stark. Πιο συγκεκριμένα, η Williams ανέφερε πως όταν άρχισε να μπαίνει στην εφηβεία και να “γίνεται γυναίκα”, το στοιχείο του αγοροκόριτσου που είχε τόσο έντονα ο χαρακτήρας της, την δυσκόλεψε.

Όπως είπε στο περιοδικό, “Νομίζω πως όταν άρχισα να γίνομαι γυναίκα, αντιπαθούσα την Arya γιατί δεν μπορούσα να εκφράσω αυτή μου την πλευρά. Και μετά κατέληξα να αντιπαθώ και το σώμα μου γιατί δεν συμβάδιζε με την πλευρά που ο κόσμος ήξερε και γιόρταζε (της Arya).”

Ωστόσο η εμπειρία της από την επική σειρά δεν ήταν μόνο αρνητική, αλλά για την ακρίβεια φαίνεται πως είχε και πολλές καλές στιγμές. Όταν ρωτήθηκε τι της λείπει από το να παίζει στο GOT, η ηθοποιός είπε, “Μπορώ να απαντήσω ‘τίποτα’;”, και συνέχισε εξηγώντας, “Νομίζω πως δεν είναι υγιές να μου λείπει, γιατί το αγάπησα. Κοιτάω εκεί πίσω με τόση αγάπη και περηφάνεια. Αλλά γιατί να κάνω τον εαυτό μου να στεναχωριέται για το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ; Δεν θέλω να το συνδέσω αυτό με κανένα συναίσθημα πόνου.”

Μπορεί στην Maisie Williams να μην λείπει το Game of Thrones, αλλά δε θα λέγαμε πως κάτι τέτοιο ισχύει και για εμάς. Για αυτό και ανυπομονούμε να δούμε το House of Dragons, το prequel της επιτυχημένης σειράς, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο από το HBO. Kαι ελπίζουμε να είναι το ίδιο καλό.