Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, με τσαγανό και σθένος, που δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ιδιαίτερα αν πρόκειται να βοηθήσει τους followers της σε οποιοδήποτε πεδίο.

Σε αυτό το πλαίσιο, έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τα φίλτρα που χρησιμοποιούν όλες οι διάσημες και μη για να φαίνονται αψεγάδιαστες στις αναρτήσεις τους και πιθανά κάνουν όλους εμάς να νοιώθουμε λιγουλάκι άσκημα που δεν είμαστε κι εμείς κάπως έτσι.

Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η Μαίρη Συνατσάκη έχει κρατήσει μια κάποια απόσταση από τα social media τον τελευταίο καιρό, καθώς ασχολείται με ένα σωρό project που τρέχει η ίδια και η ομάδα της. Ένα από αυτά τα project είναι και η σειρά παπουτσιών την οποία σχεδιάζει η ίδια σε συνεργασία με γνωστή εταιρία. Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της με ένα τέτοιο ζευγάρι σανδάλια, ενώ είχε κάνει τα μαλλιά της αφέλειες.

Στην φωτογραφία η Μαίρη ομολογουμένως έμοιαζε με την Jennifer Lopez κι έτσι άρχισε να λαμβάνει ένα σωρό μηνύματα που επεσήμαιναν αυτήν την ομοιότητα αυτή και της ζητούσαν να την εξηγήσει. Αυτό που έκανε εκείνη ήταν να αναδείξει την ψεύτικη εικόνα που μπορεί όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι να παρουσιάζουν στις φωτογραφίες των αναρτήσεών τους, απλά με την σωστή χρήση των φίλτρων που υπάρχουν διαθέσιμα εκεί έξω.

Πως λειτουργούν τα φίλτρα λοιπόν;

Μας το εξηγεί η ίδια η Μαίρη: “Έχουν γίνει τόσο ύπουλα τα ρημάδια τα φίλτρα, που όταν βλέπω στόρις από πολύ περιποιημένα κορίτσια, δοκιμάζω τα φίλτρα που χρησιμοποιούν για να κάνω riality check. Κάπου χρειάζομαι να αναγνωρίζει ο εγκέφαλός μου ότι δεν ξυπνάνε όλοι σούπερ καλοφτιαγμένοι”. Σωστό!!

Λέγοντας αυτά, έδειξε πως πραγματικά γίνεται το κόλπο με τα φίλτρα, δοκιμάζοντάς τα στο δικό της πρόσωπο και κάνοντας τις ανάλογες γκριμάτσες για έμφαση. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, διότι έβλεπες εκεί μπροστά στα μάτια σου πώς μπορείς κι εσύ να μετατραπείς σε σούπερ σταρ χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Το θέμα βέβαια της τέλειας εικόνας είναι αρκετά μεγαλύτερο από την χρήση των φίλτρων και δυστυχώς πολλοί νέοι άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα να κυνηγούν τέτοια άπιαστα πρότυπα, βλάπτοντας σε βάθος χρόνου τον εαυτό τους και βάζοντας την ψυχική τους υγεία σε δοκιμασία. Όλα με μέτρο. Και τα φίλτρα!