Εδώ στο One of Us, έχουμε εκφράσει την αγάπη (λατρεία θα λέγαμε) για την Lizzo δεκάδες φορές. Είτε για τις iconic στιλιστικές επιλογές της, είτε για τις συνταγές της, την μουσική της και την αφοσίωσή της στο ίδιο της το σώμα, η τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά ταλέντα της σκηνής εδώ και χρόνια. Αυτές τις ημέρες έχει προσθέσει έναν ακόμα λόγο να είμαστε φαν της, όταν αποφάσισε να μας εξομολογηθεί ότι ήπιε πολύ και αποφάσισε να “γλιστρήσει” στα DMs του Chris Evans.

@lizzo

Don’t drink and DM, kids…. for legal porpoises this is a joke

♬ original sound – HI I’M TATI 💕

Και για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Chris Evans (ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;!), πρόκειται για τον Captain America της Marvel και ίσως τον πιο περιζήτητο εργένη του Hollywood. Τόσο τέλειος είναι ο Chris που ακόμα και το κορίτσι μας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του και, αφού ήπιε ένα-δυο ποτηράκια παραπάνω αποφάσισε να του στείλει προσωπικό μήνυμα και να δοκιμάσει την τύχη της. Όλα αυτά τα μοιράστηκε στο TikTok με ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι, λέγοντας ότι είναι ιδιαιτέρως αναστατωμένη με τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς το γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσει να τον παντρευτεί όμως, γαμώτο, είναι ένα σπάνιο είδος αρσενικού. Συμφωνούμε Lizzo μου. Μαζί σου.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο ωραία, διότι ο Chris όχι μόνο πάτησε το follow στον λογαριασμό της Lizzo, αλλά απάντησε και στο μεθυσμένο της μήνυμα!

“Καμία ντροπή για τα μεθυσμένα μηνύματα. Το ξέρει και ο Θεός ότι εγώ έχω κάνει χειρότερα σε αυτό το app,” της έγραψε στέλνοντάς της και φιλάκια. Για την ιστορία, πριν κάποιους μήνες είχαν κυκλοφορήσει παράνομα κάποιες προσωπικές φωτογραφίες του Evans στο διαδίκτυο, με τον ίδιο να εμφανίζεται όπως τον γέννησε η America και μάλλον σε αυτό αναφερόταν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Lizzo ξεκίνησε να ουρλιάζει. Και πάλι μαζί σου, Lizzo.

@lizzo

#duet with @lizzo BITCH

♬ original sound – HI I’M TATI 💕

Προσωπικά περιμένω και συνέχεια. Φανταστείτε την δύναμη που θα είχε ένα ζευγάρωμα Chris και Lizzo. Δεν γνωρίζω αν ο κόσμος είναι έτοιμος, εγώ πάντως είμαι.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!