Αν ανήκεις στην γενιά των millenials, τότε σίγουρα τα παιδικάτα σου συνόδευσαν οι κλασσικές εφηβικές ρομαντικές κομεντί βλέπε “Σύγχρονη Σταχτοπούτα”, “Το ημερολόγιο μιας Πριγκίπισας” και βέβαια “High School Musical”. Αν μπορούμε ωστόσο να ξεχωρίσουμε μια ηθοποιό που από την παιδική ως και την εφηβική της ηλικία ήταν κυριολεκτικά παντού, αυτή ήταν η Linsday Lohan. Από το Freaky Friday, μέχρι το Mean Girls και βέβαια το Confessions of a Teenage Drama Queen, η ηθοποιός καθόρισε τις εφηβικές μας αναμνήσεις και έγινε εν μέρει ένα είδωλο της τότε ποπ κουλτούρας (αν και σύντομο).

Η ταινία όμως η οποία χάρισε στην Lohan την καριέρα της, δεν ήταν άλλη από το πλέον καλτ κλάσικ, The Parent Trap. Για τα τζενζάκια της παρέας, εν ολίγοις, σε αυτή την ταινία, η μόλις 12χρονη Lohan κρατάει όχι έναν αλλά δυο ρόλους, αφού υποδύεται δυο δίδυμα κορίτσια που χωρίστηκαν στη γέννα, και μαθαίνουν η μια για την ύπαρξη της άλλης τυχαία σε μια κατασκήνωση.

Στο νέο της λογαριασμό στο TikTok λοιπόν, που μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε, η Lohan ανέβασε ένα βιντεάκι βασισμένο στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Πιο συγκεκριμένα, 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία του  The Parent Trap, η ηθοποιός επαναδημιούργησε μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές της ταινίας, και πατώντας πάνω στα λόγια της ηρωίδας της Hallie Parker , είπε “Θες να μάθεις την διαφορά μεταξύ μας;” και συνεχίζοντας πάνω στην φωνή της άλλης αδερφής, Annie James απάντησε, “Εγώ είμαι classy και εσύ όχι”.

Η ηθοποιός συνόδευσε το βίντεο με την λεζάντα, “Το μάθατε εδώ πρώτοι”, προσθέτοντας #theparenttrap. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το βίντεο μέχρι αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. likes, κάτι που μας φαίνεται πολύ λογικό.

 

@lindsaylohan

you heard it here first. #theparenttrap

♬ original sound – MD

Χωρίς να θέλουμε να το κάνουμε όλο αυτό δακρύβρεχτο, αν σαν κι εμάς έχεις μεγαλώσει με αυτές τις ταινίες, τότε βλέποντας αυτό το βιντεάκι δεν μπορεί να μην ένιωσες ένα νοσταλγικό ρεύμα να σε διαπερνάει. Έχοντας πει αυτά, δεν ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε, πως το The Parent Trap έχει μπει στη λίστα με τις ταινίες που πρόκειται να δούμε πολύ σύντομα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!