Η ενήλικη ζωή της Lindsay Lohan δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη. Αμέσως μόλις τελείωσε με τις χαριτωμένες παιδικές και εφηβικές ταινίες, τα πράγματα μοιάζουν να άρχισαν να καταρρέουν. Η ηθοποιός άρχισε να εθίζεται όλο και πιο πολύ στα ναρκωτικά και, ακόμα περισσότερο, στο αλκοόλ. Οι εθισμοί της έκαναν κάποια θέματα ψυχικής υγείας της να βγουν πιο έντονα στην επιφάνεια και να μην είναι διαχειρίσιμα από την ίδια. Κατ’ επέκταση, αυτά οδήγησαν στο η καριέρα της να μπει στον απόλυτο πάγο, αλλά και σε έναν τεράστιο κανιβαλισμό από τα media, που την αντιμετώπιζαν και την παρουσίαζαν ως τρελή και χλεύαζαν ακόμα και τις προσπάθειες αποτοξίνωσής της. 

Για όλα τα παραπάνω, χαιρόμαστε ένα “κλικ” παραπάνω με τις χαρές της, σε σχέση με άλλων διάσημων. Για παράδειγμα, ενθουσιαστήκαμε για εκείνη, όταν μάθαμε ότι μετά από χρόνια θα τη δούμε ξανά σε μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή. Συγκεκριμένα, σε μία ταινία των Michael και Janeen Damian, μία χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix για την εορταστική περίοδο του 2022. 

Τώρα, έχουμε ένα ακόμα καλό νέο για τη Lohan. Αυτή τη φορά για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια σε σχέση με τον Bader Shammas. Ωστόσο, έχει προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα μεταξύ τους αρκετά ιδιωτικά και γι’ αυτό δεν ανεβάζει σχεδόν ποτέ στο Instagram φωτογραφίες μαζί του, ενώ ο ίδιος έχει ιδιωτικό λογαριασμό. Η Lohan, όμως, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση. Αφορμή; Η ανακοίνωση ότι αρραβωνιάστηκαν. 

Η ίδια κοινοποίησε στο Instagram της τέσσερις φωτογραφίες, που τους βλέπουμε μαζί. Παρέα τους; Ένα μονόπετρο σε πρώτο πλάνο. Μαζί με τη λεζάντα “Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου”. Με τη συνοδεία, φυσικά, του αντίστοιχου emoji μονόπετρου. Σε όλες φαίνεται τουλάχιστον ευτυχισμένη.

Σε περίπτωση που απορείς, όχι, δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τον αρραβώνα ή τον επικείμενο γάμο τους. Αν έχεις απορία ποιος είναι ο μελλόνυμφος, ωστόσο, πρόκειται για τον βοηθό αντιπροέδρου της τράπεζας Credit Suisse στο Ντουμπάι. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να γνωρίστηκαν στο εμιράτο, μιας και η Lohan έχει ζήσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας.