“Το σώμα σου είναι έτοιμο για το καλοκαίρι, όπως και να μοιάζει” έγραψε η ηθοποιός σε μια ανάρτησή της την προηγούμενη Τρίτη στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram.

Η 25-χρονη σταρ έγραψε: “Υπενθύμιση προς τον εαυτό μου και προς όλους: Δεν χρειάζεστε ένα τέλεια επίπεδο ή γραμμωμένο στομάχι για να φορέσετε ένα crop top. Αυτή η ιδέα του “summer body” είναι τοξική. Το σώμα σας είναι έτοιμο για το καλοκαίρι, όπως και να ‘χει. Μην την αφήσετε να σας εμποδίσει να χαρείτε το οτιδήποτε.”

Η Reinhart έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που είχε με την εικόνα του σώματός της αλλά και με την ψυχική της υγεία και στο παρελθόν. Τον Μάιο του 2021 αποκάλυψε ότι παλεύει με την κατάθλιψη εδώ και 11 χρόνια.

Έκανε μάλιστα και μια όμορφη ανάρτηση τον Ιανουάριο, ένα “μήνυμα αγάπης’ προς στο σώμα της στο Instagram, πριν αποκαλύψει ότι “πάλευε με εμμονικές σκέψεις σχετικά με το σώμα/βάρος της τους τελευταίους μήνες”, κάτι που έγινε τελικά “αρκετά έντονο.” Στα Instagram Stories, η ηθοποιός είπε ότι ήθελε να είναι “ανοιχτή και να μοιραστεί την εσωτερική της μάχη, με την ελπίδα ότι και όποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα, να μην νοιώθει τόσο μόνος.”

“Είμαι στην ίδια θέση” έγραψε νωρίτερα φέτος. “Είναι δύσκολο να μπορέσεις να κοιτάξεις το σώμα σου με αγάπη και όχι να το κριτικάρεις διαρκώς. Θέλει εξάσκηση κι εγώ ακόμα μαθαίνω πως να το κάνω.”

Όσο αφορά την εμπειρία της με την διασημότητα, η Reinhart αποκάλυψε ότι “δεν γνώριζα ότι το να ανήκεις σε αυτήν την βιομηχανία, που έχει τέτοια εμμονή με την εικόνα και το βάρος των γυναικείων σωμάτων, θα μπορούσε ποτέ να με κάνει να αμφισβητήσω την αποδοχή μου και την θετική μου διάθεση απέναντι στο σώμα μου, αλλά το έχει κάνει.”

Η σταρ του Hustlers είπε επίσης ότι “Θα ήθελα να μην είχα μεγαλώσει σε μια εποχή που τα media αγαπούν ένα μόνο μέγεθος γυναικών. Το σώμα μου με έχει συντροφέψει σε αυτά τα 25 χρόνια ζωής. Όλες μου τις ουλές, τα δάκρυα, τα τραύματα…θα ήθελα να μπορούσα να τα αγαπήσω πιο πολύ, ακόμα κι αν το σώμα μου δεν μοιάζει με αυτό των 20 ετών.”

Στην συνέχεια η Reinhart ενθάρρυνε τους ακόλουθούς της να συνεχίσουν να μιλούν για το body positivity. “Να είστε συμπονετικοί με τους άλλους. Να δείχνετε ευγένεια και καλοσύνη.”

“Είναι οδυνηρό να σκέφτεσαι ότι εκατοντάδες εκατομμύρια από εμάς έχουμε ως βασική μας έννοια το πως μοιάζει το σώμα μας. Είναι ένα εκπληκτικά διεστραμμένο σύστημα. Σε κάποια στιγμή η ανθρωπότητα το γ…σε αυτό το θέμα.”

Τέλος η Reinhart είπε: “Το ξέρω ότι δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον τοξικό τρόπο σκέψης σχετικά με το σώμα μου. Αυτό που είναι τόσο αποκαρδιωτικό, είναι ότι το συναίσθημα αυτό το καταλαβαίνουν και τόσοι πολλοί άλλοι.”

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!