Έχουμε συνηθίσει την οικογένεια Kardashian να μάς προβάλει αποκλειστικά την καλή πλευρά της ζωής της, με όλα όσα δυσκολεύουν τον μέσο άνθρωπο, σε αυτές να φαντάζουν πανεύκολα. Προφανώς, μόνο την οικονομική τους κατάσταση να πιάσουμε, πολλά πράγματα είναι όντως πιο εύκολα. Ωστόσο, δεν είναι όλα συνεχώς ρόδινα στη ζωή τους. 

Η Kylie Jenner μοιράστηκε με τους ακολούθους της ότι αυτή την στιγμή περνάει μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, αφού το διάστημα μετά τη γέννηση του γιου της, Wolf, δεν είναι τόσο ομαλό όσο αυτό μετά τη γέννηση της Stormi. Συγκεκριμένα, ανέβασε στις ιστορίες της πρώτα μία Boomerang selfie, που γυμνάζεται και που έγραφε “6 εβδομάδες επιλόχεια”. Μετά ακολούθησε βίντεο, το οποίο απευθυνόταν σε άλλες μητέρες, που μόλις γέννησαν, και στο οποίο μίλησε για τις σωματικές και πνευματικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει, εξηγώντας ότι δεν θέλει να περάσει μία ψεύτικη εικόνα. 

“Αυτή η εμπειρία για εμένα προσωπικά είναι λίγο πιο δύσκολη σε σχέση με την κόρη μου. Δεν είναι εύκολο ψυχικά, σωματικά, πνευματικά. Είναι απλά τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα, χωρίς να το πω αυτό, γιατί νομίζω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στο internet, για τις άλλες μαμάδες που το περνάνε αυτή την στιγμή, μπορούμε να μπούμε στο internet και ίσως να δείχνει πολύ ευκολότερο για άλλους ανθρώπους και να μάς βάζει μία πίεση, αλλά δεν είναι εύκολο για εμένα.

Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Μόλις συνειδητοποίησα ότι έβαζα σε κάποια πίεση τον εαυτό μου και απλά συνεχίζω να μού θυμίζω ότι έκανα έναν ολόκληρο άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι. Πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε πίεση στον εαυτό μας να επανέλθουμε, ούτε καν σωματικά, απλά ψυχικά, μετά τη γέννα”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!