Η Kris Jenner έχει 11 συνολικά εγγόνια, με σχεδόν όλα της τα παιδιά να έχουν γίνει γονείς. Θα πίστευε, λοιπόν, κανείς ότι μέχρι τώρα θα είχε χορτάσει να βλέπει τα παιδιά της να περνάνε εγκυμοσύνες και να γεννάνε. Γελαστήκαμε, όμως. Η Kris θέλει να γίνει ξανά γιαγιά και, μάλιστα, από την Kendall Jenner, μιας και είναι το μόνο της παιδί, που δεν έχει αποκτήσει μωρό. 

Πώς το ξέρουμε; Χάρη στο The Kardashians και σε μία αρκετά άβολη σκηνή, που προβλήθηκε στο Hulu. Σε αυτήν, βλέπουμε την Kendall στο γραφείο της μητέρας της, με τη δεύτερη να τής λέει από το πουθενά ότι σκεφτόταν πως μάλλον έφτασε η ώρα το μοντέλο να αποκτήσει παιδί. Η πρόταση ήρθε τόσο ξαφνικά, που η Kendall κυριολεκτικά πνίγηκε. Αμέσως μετά της ξεκαθάρισε ότι νιώθει άβολα με αυτή τη συζήτηση, αλλά και ότι είναι η δική της ζωή και εκείνη δεν είναι έτοιμη για παιδί. Ωστόσο, η Kris όχι απλά δεν σταμάτησε, αλλά άρχισε να την πιέζει ακόμα περισσότερο, λέγοντας ουσιαστικά ότι επειδή εκείνη έφτιαξε την Kendall μέσα στο σώμα της, έφτιαξε και τα ωάρια της, οπότε εν μέρει της ανήκουν. Όταν η κόρη της συνέχισε να αρνείται και να διαφωνεί μαζί της, πήγε το πράγμα ένα βήμα παρά πέρα και τηλεφώνησε εκείνη την στιγμή στη γυναικολόγο τους, για να τη ρωτήσει αν η Kendall πρέπει να καταψύξει τα ωάρια της. 

@.kardashvids

Kendall talks about having children 👶🏽🍼 • #KendallJenner #KrisJenner #Kardashians #Baby #KylieJenner

♬ original sound – Kardashian Clips

Αν πάτησες το βίντεο, υποθέτουμε ότι ένιωσες όσο άβολα νιώσαμε και εμείς και όλο το κοινό. Το hashtag του The Kardashians στο Twitter γέμισε με ανθρώπους, που σχολίασαν πόσο άσχημη είναι η συμπεριφορά της Kris. Πολλοί επεσήμαναν ότι η Kendall είναι μόλις 26 ετών, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε καν να μάς απασχολεί. Ακόμα κι αν ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη, θα είχε κάθε δικαίωμα να μη θέλει να κάνει παιδί, τώρα ή ποτέ, όπως και να μην ενδιαφέρεται να μπει στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, μία διαδικασία όχι όσο απλή παρουσιάζεται, που πολλοί χαρακτηρίζουν και ως μίνι εξωσωματική για τον τρόπο, που λειτουργεί στον οργανισμό. Και όχι, επειδή είναι μητέρα της και κάποτε τη δημιούργησε εντός του σώματός της, δεν έχει κανένα δικαίωμα ελέγχου στο σώμα και τη ζωή της. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!