Αν δεν το έχεις πάρει είδηση, το The Kardashians (aka Keeping Up With The Kardashians, αλλά στο Hulu) έχει ξεκινήσει. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες είδαμε και το δεύτερο επεισόδιο του, που στο επίκεντρο είχε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Saturday Night Live. Ωστόσο, το κοινό μόνο με αυτή δεν ασχολήθηκε. 

Στο επεισόδιο, είδαμε την Kris Jenner και την Khloé Kardashian στη Νέα Υόρκη, να έχουν πάρει Uber, ώστε να πάνε στο πλατό του SNL και να στηρίξουν την Kim. Στη διαδρομή η Khloé μιλούσε με την κόρη της, True, μέχρι που η Jenner τής είπε ότι πρέπει να κλείσει το τηλέφωνο. Μάλιστα, ζήτησε και από τον οδηγό να τις αφήσει μόνες στο αυτοκίνητο για πέντε λεπτά, γιατί ήθελε να κάνουν μία προσωπική συζήτηση. Μέχρι εδώ, δεν έχουμε κάτι το extreme, με τον οδηγό να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να τις αφήνει. 

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η Khloé τής επεσήμανε ότι το πορτ μπαγκάζ είναι ανοιχτό και ίσως ακούγονται έξω, αφότου η Jenner την ρώτησε αν είναι κλειστά τα παράθυρα. Τότε, η Jenner άρχισε να ουρλιάζει στον οδηγό να κλείσει το πορτ μπαγκάζ, χωρίς να βάλει ούτε ένα “παρακαλώ” στην πρότασή της, έτσι για τους τύπους. Μάλιστα, η Khloé τής επεσήμανε ότι είναι αγενής και ότι δεν πρέπει να φωνάζει στον οδηγό και έσπευσε να τού ζητήσει η ίδια ευγενικά να κλείσει το πορτ μπαγκάζ και να τον ευχαριστήσει. 

@andrewdevitre

Icon KJ #kardashians #krisjenner #khloekardashian #kuwtk #hulu #foryou #fyp

♬ Morning (From “Keeping Up With The Kardashians”) – Karaoke Version – Urock Karaoke

Φυσικά, το κοινό τα έβαλε με την Jenner και με το πώς φαίνεται να θεωρεί ότι μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει στους άλλους ανθρώπους, γιατί είναι πλούσια και διάσημη. Από την άλλη, πολλοί εξύμνησαν την Khloé για την αντίδρασή της. Όσο για τον λόγο όλου αυτού του χαμού; Η Jenner ήθελε να τής πει ότι ο Travis Barker θα έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney Kardashian

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!