Όταν τον περασμένο Οκτώβριο η Kim Kardashian βρέθηκε στο Saturday Night Live, νομίζαμε ότι το πιο σοκαριστικό, που θα προέκυπτε, θα ήταν το ξεκαρδιστικό θάψιμο στην οικογένειά της, αλλά και το φιλί της με τον Pete Davidson σε ένα σκετσάκι, που έκαναν τη Γιασμίν και τον Αλαντίν. Δεν φανταζόμασταν με τίποτα ότι εβδομάδες αργότερα θα ακούγαμε φήμες ότι βγαίνουν, ούτε ότι μέσα σε έναν μήνα θα γινόντουσταν Instagram official. Γενικά, δεν φανταζόμασταν ότι μήνες μετά θα μιλούσαμε για μεταξύ τους σχέση. 

Κι όμως, here we are. Ασχολούμαστε με τις κοινές τους εμφανίσεις, με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν μαζί στα social media και με τις δηλώσεις, που κάνουν ο ένας για τον άλλον. Κάπως έτσι, σήμερα ασχολούμαστε με την τελευταία αναφορά της Kardashian στον κωμικό. Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα βρέθηκε στο podcast Not Skinny But Not Fat. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε, όταν έδωσε το πρώτο της φιλί με τον Davidson τον Οκτώβριο στο πλαίσιο του σκετς. Ναι, θα λέγαμε ότι αισθάνθηκε πεταλούδες στο στομάχι της. 

“Όταν φιληθήκαμε, ήμουν σε φάση ‘Μμμ’. Ήταν σκηνοθετημένο φιλί, αλλά και πάλι μου έκανε ένα κλικ. Δεν ήταν κάποιο τύπου τρομερά τρελό συναίσθημα. Απλά ήμουν σε φάση ‘Χμμ΄. Και μετά είπα στον εαυτό μου, ‘Ουάου, πραγματικά δεν έχω φιλήσει κανέναν άλλον εδώ και δέκα χρόνια, οπότε μάλλον απλά γίνομαι χαζή και δεν είναι τίποτα. Είναι απλά ένα σκηνοθετημένο φιλί’. Λίγες μέρες μετά, δεν μπορούσα να ξεπεράσω την BDE (Big Dick Energy) συμπεριφορά του και αποφάσισα να βγάλω τον εαυτό μου εκεί έξω”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!