Η εταιρεία shapewear της Kim Kardashian, Skims, έχει καταφέρει να γίνει αρκετά δημοφιλής από την ίδρυσή της το 2019. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πρόσφατα είδαμε τα κομμάτια της να πρωταγωνιστούν στο video clip της Billie Eilish για το Lost Cause. Τώρα, η Kardashian ανακοίνωσε ότι της έγινε μία πρόταση, που αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή. 

Η ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ επικοινώνησε μαζί της, ώστε τα Skims να ντύσουν τις υποψήφιες γυναίκες ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες της χώρας. Συγκεκριμένα, θα τους χορηγήσει τα loungewear, εσώρουχα και πιτζάμες που θα φοράνε όλο το διάστημα, που θα βρίσκονται στο Τόκιο. Η ίδια εξηγεί ότι αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη. Ο λόγος είναι ότι μεγάλωσε από τα 10 της με την Caitlyn Jenner. Εκείνη της είχε μάθει από νωρίς τα πάντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την έπαιρνε μαζί σε όλα τα στάδια τους. Να θυμίσουμε ότι η Jenner αγωνιζόταν στο δέκαθλο. Είχε κερδίσει, μάλιστα, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ.

Η ανακοίνωση από την Kim Kardashian

“Απ’ όταν ήμουν 10 ετών, έχω ακούσει κάθε λεπτομέρεια για του Ολυμπιακούς Αγώνες από την πατριό μου. Καθώς έβλεπα τους αθλητές να αγωνίζονται, μεγάλωσα ώστε να κατανοώ την αφοσίωση και την τιμή του να είσαι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταξίδεψα με την πατριό και την οικογένεια μου σε διαφορετικές πόλεις για τους προκριματικούς των Αγώνων, για τους Αγώνες και για τους αγώνες της Caitlyn Jenner και σε κάθε στάση αγόραζα ένα t-shirt Ολυμπιακών Αγώνων ως σουβενίρ. 

Όταν έλαβα την κλήση, που καλούσε τα Skims να γίνουν μέλος της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, κάθε στιγμή που πέρασα θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια των ολυμπιονικών από τις κερκίδες έκανε τον κύκλο της. 

Νιώθω τιμή που ανακοινώνω ότι τα Skims σχεδιάζουν τα επίσημα εσώρουχα, πυτζάμες και loungewear της ομάδας των ΗΠΑ για τους αθλητές αυτής της χρονιάς στο Τόκιο”. 

Η ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ φοράει Skims

Έχουμε ήδη μία πρώτη εικόνα των κομματιών. Σε μεγάλο βαθμό, είναι τα κλασικά κομμάτια της εταιρείας. Η μόνη διαφορά ότι έχουν τα logos των Ολυμπιακών Αγώνων και της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ. Να τα φοράνε βλέπουμε την αθλήτρια στίβου Scout Bassett, την αθλήτρια στίβου στα 400μ με εμπόδια γυναικών Dalilah Muhammad, την κολυμβήτρια Haley Anderson, την αθλήτρια μπάσκετ A’ja Wilson και την αθλήτρια ποδοσφαίρου Alex Morgan. Μάλιστα, τα κομμάτια σύντομα θα πωλούνται και στην ιστοσελίδα των Skims ως συλλεκτική συλλογή. 

© Skims

© Skims

© Skims

© Skims

© Skims

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!