Ας είμαστε ειλικρινείς. Τις περισσότερες φορές, που αναφερόμαστε στην οικογένεια Kardashian δεν είναι για καλό. Ωστόσο, αυτή τη φορά έγινε η ανατροπή. Η Kim Kardashian βρέθηκε στο SNL και ο μονόλογός της ήταν τρομερά απολαυστικός και δικαίως αποθεώθηκε από όσους τον έχουν δει. Ναι, φαίνεται ότι είναι λίγο μαγκωμένη, μιας και δεν έχει συνηθίσει να μιλάει σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Ωστόσο, της το συγχωρούμε για όλο το “θάψιμο”, που έκανε στην οικογένειά της και το γέλιο, που μάς χάρισε. 

Η Kim ξεκίνησε με τον εαυτό της και τη μαμά της, λέγοντας ότι της φάνηκε περίεργο, που την κάλεσαν στο SNL, μιας και δεν έχει βγάλει καμία ταινία πρόσφατα. Βασικά, σημείωσε ότι έχει βγάλει μόνο μία ταινία, όπου δεν την κάλεσαν καν στην πρεμιέρα, μιας και η μαμά της μάλλον το ξέχασε, αναφερόμενη στο sex tape της. Μετά, σειρά είχαν οι αδερφές της, με την Kim να αναφέρει ότι δεν είναι μόνο ένα ωραίο πρόσωπο, ωραία μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ, εκπληκτικό στήθος, υπέροχα οπίσθια και βασικά η φωτογραφία, που οι αδερφές της έδειξαν στον πλαστικό τους. Στη συνέχεια, ανέφερε πόσο περήφανη είναι, που κανείς ποτέ δεν θα μπορούσε να την πει προικοθήρα, και επειδή δεν ξέρει πώς γίνεσαι, ρώτησε το αγόρι της μαμάς της, τον Corey. 

Η Kim μετά μίλησε για το πάθος της με τον νόμο και τον στόχο της να μην μείνουν αδίκως καταδικασμένοι άνθρωποι στη φυλακή. Πάνω σε αυτό, πήγε να μάς ανακοινώσει ότι κατεβαίνει για πρόεδρος, αλλά όπως είπε έκανε πλάκα, μιας και δεν γίνεται να έχουν τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μία οικογένεια, αναφερόμενη στον Kanye West και την Caitlyn Jenner. Προφανώς, δεν έμεινε μόνο εκεί για κανέναν από τους δυο τους. Για την Jenner, ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει πώς η μητέρα της προέβλεψε ότι δεν έπρεπε να ονομάσει καμιά τους Karen (λόγω της μανίας της με το γράμμα K), αλλά δεν προέβλεψε την ταυτότητα φύλου της Jenner. Από την άλλη, αποθέωσε τον West αναφέροντας ότι είναι ο καλύτερος rapper όλων των εποχών, ο πιο πλούσιος μαύρος άντρας στις ΗΠΑ, ταλαντούχος, πραγματική ιδιοφυΐα και της έδωσε τέσσερα υπέροχα παιδιά. Όλα αυτά, βέβαια, για να καταλήξει στο ότι αυτό αποδεικνύει ότι ένα πράγμα έφταιγε, που πήραν διαζύγιο, η προσωπικότητά του. 

Για το φινάλε, ειρωνεύτηκε και το ίδιο το SNL. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η παρουσία της εκεί ήταν μία χαλαρή βραδιά για εκείνη, μιας και έχει συνηθίσει να την παρακολουθούν συνεχώς οι 360 εκατομμύρια followers της, ενώ το SNL έχει μόλις 10 εκατομμύρια θεατές. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!