Πάνε περίπου δυο χρόνια από τότε που η Kim Kardashian ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει δικηγόρος. Ένας από τους λόγους που, όπως είχε πει, συνέβαλαν σε αυτή της την απόφαση ήταν η επιθυμία της να φέρει στο φως υποθέσεις ανθρώπων που φυλακίστηκαν άδικα, και να βοηθήσει στην αποφυλάκισή τους, ενώ σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι ο πατέρας της, Robert Kardashian, ήταν επίσης δικηγόρος.

© Instagram: @kimkardashian

Τότε λοιπόν, πολλοί ήταν αυτοί που δεν πήραν την πανέξυπνη επιχειρηματία και τις προθέσεις της στα σοβαρά. Δυο χρόνια μετά, η Kim έρχεται να αποδείξει σε όλους πως έκαναν λάθος, αφού μόλις χθες ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι πέρασε την πρώτη εξέταση για την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος, το λεγόμενο Baby Bar Exam. Συγκεκριμένα ανέφερε πως καθώς δεν ακολούθησε την παραδοσιακή οδό μέσω των κλασσικών Πανεπιστημίων Νομικής κλπ, θα πρέπει να δώσει δυο φορές εξετάσεις προκειμένου να πάρει την άδεια άσκησης επαγγέλματος, σύμφωνα με τους νόμους της California. Συνέχισε λέγοντας πως πολλοί κορυφαίοι δικηγόροι της είχαν τονίσει πως αυτό που προσπαθεί να καταφέρει είναι σχεδόν αδύνατο. Και όντως δεν παρέλειψε να ομολογήσει πως μέχρι να πετύχει το στόχο της, είχε δώσει τις συγκεκριμένες εξετάσεις άλλες τρεις φορές χωρίς επιτυχία.

© Instagram: @kimkardashian

Στο ποστ δεν αμέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν και την βοήθησαν σε όλο αυτό. Μεταξύ άλλων είπε ευχαριστώ στον πολιτικό σχολιαστή και δικηγόρο Van Jones, ο οποίος όπως είπε ήταν αυτός που την ενέπνευσε να κάνει το βήμα προς την δικηγορία, ενώ την ευγνωμοσύνη της έδειξε και στους καθηγητές της. Δεν μπορούσε βέβαια να αφήσει εκτός τον πατέρα της.

“Ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν πολύ περήφανος για μένα και βασικά σίγουρα θα ήταν σοκ για αυτόν το ότι ακολουθώ αυτό το μονοπάτι. (…) Θα ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής μου.”

© Instagram: @kimkardashian

Κλείνοντας, έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα λέγοντας, “Το συμπέρασμα είναι ένα, μην τα παρατάτε ποτέ, ακόμα και αν κρατιέστε από μια κλωστή, μπορείτε να τα καταφέρετε!!! Κάντε focus στο στόχο και φέρτε τον σε πέρας, γιατί είναι τόσο τέλειο όταν βρεθείς στην άλλη πλευρά.!”

Το ποστ βέβαια συνόδευσε με μια μίνι φωτογράφιση όπου την βλέπουμε με ένα κολλητό λύκρα φόρεμα με ενσωματωμένο κολάν σε χρώμα μπλε ιλεκτρίκ, το οποίο συπμλήρωσε με ένα κομψό sleek κότσο και με λαμπερά σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους. Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Kim.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!