Η Kim Kardashian και η κόρη της North West βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier όπου παρουσιάστηκε η κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας. Φυσικά και κάθισαν στην πρώτη σειρά και μάλιστα δίπλα δίπλα με την Anna Wintour.

Τίποτα παράξενο μέχρι εδώ, καθώς η Kim και οι υπόλοιπες Kardashians, ακόμα και τα παιδάκια της οικογένειας, θεωρούνται καλεσμένες πρώτης κατηγορίας και μόνο η παρουσία τους σε ένα οποιοδήποτε event το αναβαθμίζει αυτόματα, ιδιαίτερα όσο αφορά τους φωτογράφους και τους paparazzi.

Ένα βίντεο από αυτό το event όμως έγινε viral και όχι για τους συνηθισμένους λόγους. Σε αυτό φαίνεται η North να κρατάει μπροστά στο πρόσωπό της ένα χειρόγραφο σημείωμα με την λέξη “Stop” γραμμένη πάνω του.

Δεν πάει πολύς καιρός που η North είχε επίσης γίνει viral επειδή αντιπαρατέθηκε με τους paparazzi που περιμένουν κι εκείνη και την μαμά της έξω από διάφορα μέρη για τραβήξουν τις φωτογραφίες τους.

Η σκηνή αυτή είναι φυσικό ότι κυκλοφόρησε παντού σε τέτοιο βαθμό που η Kim αναγκάστηκε να γράψει κάτι σχετικά στο Twitter:

“Για όποιον γνωρίζει την North και γνωρίζει επίσης πόσο αστείο βρίσκει η ίδια αυτό το βίντεο!” είπε η μαμά Kim. “H North, υποθέτω ότι βαρέθηκε όλους εκείνους που την τραβούν διαρκώς φωτογραφίες, οπότε έγραψε ένα STOP πάνω στην πρόσκλησή της και την κράτησε ψηλά θέλοντας να τους κάνει να σταματήσουν και επικεντρωθούν στην επίδειξη.”

Αυτό όμως δεν φάνηκε να ικανοποιεί τους υπόλοιπους χρήστες και η κριτική ήταν άμεση, λέγοντας πράγματα όπως “ΟΚ, γιατί την παίρνεις μαζί σου κάπου που νοιώθει εμφανώς άβολα;”

“Αυτή είναι μια θλιβερή εικόνα στην πραγματικότητα. Το παιδί ζητάει βοήθεια”, έγραψε κάποιος άλλος

Άλλοι δυσαρεστήθηκαν με τον τόνο της Kim όσο σχολίαζε το πόσο άβολα νοιώθει η North λέγοντας ότι αν η κόρη της δεν αντέχει την δημοσιότητα, τότε θα πρέπει να σταματήσει να την παίρνει μαζί της σε τέτοια events.

 

Η ίδια η Kim δεν έχει απαντήσει ακόμα σε όλη αυτή την κριτική.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!