Η  Katy Perry εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή Heart Breakfast και μίλησε για τον αγαπημένο της Orlando Bloom, αποκαλύπτοντας ότι έχει μια συνήθεια που την κάνει έξαλλη. Στην πραγματικότητα, η συνήθεια του Orlando είναι πολύ καλή και υγιεινή. Αυτό που κάνει μετά είναι που της σπάει τα νεύρα.

“Του αρέσει πολύ το οδοντικό νήμα, δόξα το Θεό, γιατί κάποιοι γονείς δεν το κάνουν και είναι αηδιαστικό,” ξεκίνησε η Katy, προσθέτοντας ότι εκείνος έχει υπέροχα δόντια. “Αφήνει όμως το χρησιμοποιημένο νήμα παντού. Στην δική μου πλευρά του κρεβατιού, στο αμάξι και στο τραπέζι της κουζίνας. Κι εγώ είμαι: “Υπάρχουν παντού σκουπιδοτενεκέδες!”

Όταν ο παρουσιαστής Jamie Theakston της είπε ότι “χρειάζεται να τον εκπαιδεύσει”, απάντησε ότι κάνει ότι μπορεί.

Η Perry και ο Bloom, που τα έφτιαχναν και τα χάλαγαν για κάποια χρόνια πριν τελικά αρραβωνιαστούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, απέκτησαν μια κόρη τον Αύγουστο του 2020. Ο Bloom έχει ακόμα ένα παιδί, τον Flynn με την πρώην του, Miranda Kerr. Μιλώντας στο PEOPLE τον περσινό Οκτώβριο η Perry, είπε το πόσο την έχει επηρεάσει η μητρότητα, λέγοντας ότι “Είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Αλλάζει όλη σου την ζωή. Η καρδιά μου είναι επιτέλους τόσο γεμάτη! Αυτές οι μια δυο ώρες που περνάς με το παιδί σου παίζοντας, σου δίνουν τόσα πολλά. Το να βλέπεις την φαντασία τους να ζωντανεύει, θέλεις να αφήσεις κάτω το τηλέφωνο, να πατήσεις σε όλα pause και να το απολαύσεις. Είμαι τόσο ευτυχισμένη!”

‘Είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού!’