Η Jessica Simspon έχει μιλήσει αρκετές φορές για τους “δαίμονες” που την έχουν βασανίσει στο παρελθόν, από το body shaming μέχρι και την μάχη της με το αλκοόλ. Την περασμένη Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και συγγραφέας ανακοίνωσε στο ίνσταγκραμ ότι γιορτάζει επισήμως τα τέσσερα χρόνια νηφαλιότητας, όμως η φωτογραφία που ανέβασε για να συνοδέψει τα καλά νέα δεν ήταν τόσο χαρούμενη.

“Αυτός ο άνθρωπος νωρίς το πρωί της πρώτης Νοεμβρίου 2017 είναι μία εκδοχή του εαυτό μου που δεν αναγνωρίζω πια,” έγραψε ενώ μας έδειξε πώς ήταν όταν έφτασε στο πιο χαμηλό της σημείο. “Είχα τόση ανακάλυψη του εαυτού μου να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω. Ήξερα εκείνη την στιγμή πως θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως του, να νικήσει την μάχη για αυτοσεβασμό και να αντιμετωπίσει γενναία αυτόν τον κόσμο με απόλυτη διαύγεια.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η γιορτή του Halloween ήταν που άλλαξε τα πάντα για την Simspon. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία Open Book, που κυκλοφόρησε το 2020, θυμάται πως ξεκίνησε να πίνει στις επτάμισι το πρωί εκείνη την ημέρα και συνέχισε μέχρι το τέλος της, ενώ δεν θυμάται ποιος έντυσε τα παιδιά της με τα κοστούμια τους. Εκείνο το βράδυ, πήρε ένα υπνωτικό χάπι και το επόμενο πρωί ξύπνησε νιώθοντας τόσο μεγάλες ενοχές που δεν μπορούσε να μιλήσει στα παιδιά της. Ξεκίνησε να πίνει πάλι όταν έφυγαν για το σχολείο αλλά λίγο αργότερα τα πιο κοντινά της πρόσωπα ήρθαν στο σπίτι της και την παρακάλεσαν να σταματήσει να αυτοκαταστρέφεται. Όπως λέει η ίδια, τότε ήταν που κατάλαβε ότι ‘έπιασε πάτο’ και έπρεπε να κόψει το αλκοόλ μια και καλή.

Τώρα, η Jessica δεν “μπορεί να πιστέψει” ότι έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από αυτήν την σκοτεινή περίοδο και πως για εκείνη αισθάνεται ότι ήταν ‘περίπου δύο’. Μιλάει μάλιστα για το στίγμα που υπάρχει γύρω από την λέξη “αλκοολισμός” και την ταμπέλα του “αλκοολικού”, καταλήγοντας πως η πραγματική δουλειά που χρειαζόταν να γίνει στην ζωή της ήταν να αποδεχτεί την αποτυχία, τον πόνο, το σαμποτάζ στον εαυτό της και το γεγονός ότι ήταν ‘σπασμένη’.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Jessica και της ευχόμαστε να ανακαλύψει και άλλα όμορφα πράγματα στο ταξίδι της.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!