Ανάμεσα στα highlights της περσινής χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα το reunion των Friends, τουλάχιστον για όσους έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει την εμβληματική σειρά. Δηλαδή για όλους. Το δάκρυ που κύλησε σε αυτό το δίωρο συγκρίνεται μόνο με αυτό των έξι αγαπημένων μας πρωταγωνιστών, οι οποίοι προφανώς δεν έμειναν ασυγκίνητοι. Ιδίως η Jennifer Aniston που είχε ένα χαρτομάντηλο συνέχεια στο χέρι της (γλυκούλα!).

Άλλη μια τέτοια συγκινητική στιγμή μας χάρισαν μόλις οι δυο ηρωίδες των Friends και φίλες, Courtney Cox και Jennifer Aniston, ποστάροντας μια κοινή φωτογραφία όπου “φοράνε” ίσως την πιο δακρύβρεχτη σκηνή της σειράς. Τι εννοούμε;

Οι δυο τους ανέβασαν μια φωτογραφία-boomerang όπου τις βλέπουμε δίπλα δίπλα να φοράνε ένα T-shirt που γράφει “Friends Forever” και έχει γύρω γύρω 6 κλειδιά. Αν δεν είστε ανάμεσα στους πιο hardcore φανς, το κάνουμε λιανά. Η συγκεκριμένη μπλούζα αναφέρεται στην τελευταία σκηνή της σειράς, όπου βλέπουμε την αγαπημένη παρέα να μας αποχαιρετά καθώς η Monica και ο Chandler αφήνουν το εμβληματικό διαμέρισμα με την μωβ πόρτα για να μετακομίσουν στα προάστια. Λίγο πριν κλείσει λοιπόν η αυλαία, οι έξι ήρωες αφήνουν ο καθένας το δικό του κλειδί από το διαμέρισμα πάνω στον πάγκο της κουζίνας, κλείνοντας έτσι συμβολικά πίσω τους την πόρτα της σειράς.

Αυτή λοιπόν την σκηνή έκαναν ευφυώς T-shirt και το οποίο είναι το τελευταίο drop της σειράς από merch προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κάποιο καιρό. Ο σκοπός πίσω από την εν λόγω δράση είναι προφανώς καλός, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν στο Americares και στο EBMRF δυο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με τον υγειονομικό τομέα.

Δες το ποστ παρακάτω. Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε.