Μετά από 19 σεζόν, το The Ellen Show έφτασε στο τέλος του, μετά από μία σειρά καταγγελιών εναντίον της Ellen Degeneres για τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Στις τελευταίες εκπομπές, είδαμε να περνάνε από το πλατό πολλοί διάσημοι, που ταυτίστηκαν με το show και την παρουσιάστρια, όπως η Jennifer Lawrence. Τελευταία καλεσμένη ήταν η Jennifer Aniston σε μία συμβολική κίνηση, μιας και η ηθοποιός ήταν καλεσμένη και στην πρώτη εκπομπή του The Ellen Show, τον Σεπτέμβριο του 2003. 

Aniston και Degeneres αναπόλησαν την πρώτη τους συνάντηση, ενώ η παρουσιάστρια ζήτησε εμμέσως και μία συμβουλή για την επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα, ρώτησε την Aniston τι είχε κάνει εκείνη, όταν το 2004 το Friends έφτασε στο τέλος του. Η απάντησή της ήταν αρκετά αστεία και συμπεριλάμβανε και τον Brad Pitt, με τον οποίο χώρισαν μερικούς μήνες μετά το φινάλε της σειράς. 

“Ξέρεις, πήρα διαζύγιο και έκανα ψυχοθεραπεία. Α, και μετά έκανα μία ταινία, που λεγόταν The Break-Up. Απλά αφέθηκα στην έννοια του τέλους. Απλά ήμουν σε φάση, ‘Ξέρετε τι, παιδιά; Ας το κάνουμε αυτό ένα εντελώς νέο κεφάλαιο’. Ας τελειώσουμε τα πάντα και μετά ας ξεκινήσουμε κάτι νέο. Και δούλεψε τέλεια”.