Η Ruby Barker είναι η ηθοποιός που υποδύεται την Lady Marina Crane στην επιτυχημένη αυτή σειρά του Netflix. Η ίδια ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε μπει διότι “αισθανόταν πραγματικά άρρωστη για πραγματικά πολύ καιρό”. Ζήτησε επίσης από τους θεατές να είναι συμπονετικοί με τους εαυτούς τους, αν κι εκείνοι έχουν προβλήματα.

“Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας,” είπε η 25χρονη ηθοποιός. “Κάποιες φορές χρειάζεσαι απλά ένα διάλειμμα και να παραδεχθείς ότι, “Δεν έχω το σθένος να το κάνω αυτό τώρα. Χρειάζομαι φροντίδα και υποστήριξη.”

Η Barker είπε επίσης ότι δεν θέλει η ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε να γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

“Θέλω να επιβιώσω και θα επιβιώσω. Θα τα καταφέρω. Το ίδιο κι εσείς.”

Αν και απέφυγε να ονομάσει την πάθησή της στο βίντεο, δεσμεύτηκε σε μια μεγαλύτερη κουβέντα για θέματα ψυχικής υγείας αργότερα. Επίσης ευχαρίστησε τους φίλους και τους συνεργάτες της, όπως και το Netflix και την παραγωγό του Bridgerton, Shonda Rhimes.

“Με βοηθάτε να κρατηθώ,’ είπε και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Shonda Rhimes που την “έσωσε” προσφέροντάς της τον ρόλο της Marina,  μιας ανύπαντρης εγκύου γυναίκας αποφασισμένης na εξασφαλίσει ένα καλό μέλλον για τα παιδιά της. Στο σχετικό βιβλίο της Julia Quinn, To Sir Phillip With Love, πάνω στο οποίο βασίζεται ο χαρακτήρας της Marina Crane, ο ίδιος ο χαρακτήρας πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη. Η σειρά βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο της ιστορίας, ενώ θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή στο σενάριο, όπως έχει γίνει και για άλλους χαρακτήρες.

Η Barker ολοκλήρωσε το βίντεο της λέγοντας: “Να είστε στοργικοί με τους εαυτούς σας. Να είστε ευγενικοί. Πρέπει όμως να μάθετε να καταλαβαίνεται τι συνεπάγεται αυτό.”

Τέλος, η ηθοποιός τραγούδησε ένα κομμάτι του “Waiting on a Better Day” του Sexton, του αγαπημένου της μουσικού.

Η στάση της Ruby Barker είναι πραγματικά σημαντική, καθώς τα θέματα ψυχικής υγείας συνήθως αποκρύπτονται, ιδιαίτερα από τους διάσημους ανθρώπους. Τέτοιες γενναίες στάσεις ζωής βοηθούν με την άρση του στίγματος γύρω από τις ψυχικές ασθένειες, ενώ ταυτόχρονα δείχνουν και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθηθούμε. Της ευχόμαστε περαστικά!