Το έχουμε δει να συμβαίνει ξανά και ξανά. Μία γυναίκα είναι λίγο πιο πρησμένη και ξαφνικά όλος ο κόσμος τη ρωτάει αν είναι έγκυος και της δίνει συγχαρητήρια. Πρόσφατα το είδαμε με την Kourtney Kardashian, που χρειάστηκε να απαντήσει ότι έτσι είναι το σώμα της μετά από τρεις γέννες και όταν παίρνει μερικά κιλά. Επίσης πρόσφατα το είδαμε και με την Chrissy Teigen, που αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια για το γεγονός ότι κάνει εξωσωματικές και γι’ αυτό είναι πιο πρησμένη. 

Κι όμως, ο κόσμος δεν λέει ακόμα να μάθει πόσο προβληματικό και ψυχοφθόρο μπορεί να είναι για μία γυναίκα να τη ρωτάς αν είναι έγκυος. Κάπως έτσι, τα ίδια τώρα πέρασε και η Issa Rae. Η ηθοποιός και παραγωγός του Insecure βρέθηκε στις 25 Μαρτίου σε ένα πάρτι στο Kennedy Center, όπου η εταιρεία παραγωγής της τιμούσε τους Μαύρους δημιουργούς. Εκεί την τράβηξαν βίντεο, καθώς χόρευε και ενθουσιασμένη πήγε να αγκαλιάσει τη συμπρωταγωνίστριά της, Yvonne Orji. 

Στο βίντεο, λοιπόν, φαίνεται να φοράει μία εφαρμοστή μαύρη ολόσωμη φόρμα. Όσοι δεν έχουμε σώμα Gigi Hadid και έχουμε βάλει κάποια στιγμή αντίστοιχο ρούχο, γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες λενε πως λίγο ή πολύ θα τονίσει την κοιλιά μας. Αυτό συνέβη και στη Rae. Μόνο που στην περίπτωσή της, όλοι θεώρησαν αμέσως ότι είναι έγκυος και άρχισαν να τής στέλνουν συγχαρητήρια και ευχές. Αυτό, παρά το γεγονός ότι στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι στο χέρι της κρατάει ένα ποτήρι σαμπάνια, το οποίο θα έπρεπε να ακυρώνει αυτόματα τη θεωρία της εγκυμοσύνης. 

Φυσικά, η Rae δεν άφησε ασχολίαστη την όλη κατάσταση. Συγκεκριμένα, απάντησε με ένα tweet, που ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος και ζήτησε να την αφήσουν να τρώει και να πίνει με την ησυχία της. “Δεν είμαι έγκυος, fuckyouverymuch. Αφήστε με να φάω, να πιω και να χαίρομαι”.