Η Hilary Duff είναι ακόμα μία από τους διάσημους, που μπήκαν πολύ νωρίς στον χώρο της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα η όλη κατάσταση να της αφήσει τραύματα. Το βασικό για την ίδια φαίνεται να ήταν μία διατροφική διαταραχή στα 17 της, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη για έναν ολόκληρο χρόνο. Η σχέση με το σώμα της ακόμα είναι περίεργη, αφού το επάγγελμα του ηθοποιού τήν κάνει υποσυνείδητα να πιστεύει ότι πρέπει να είναι πολύ αδύνατη. Σήμερα, ωστόσο, είναι σε καλύτερη φάση από ποτέ. 

Η Duff φωτογραφήθηκε και βρέθηκε στο εξώφυλλο του The Body Issue του Women’s Health Magazine. Μάλιστα, αν και η ιδέα την τρομοκρατούσε, όπως η ίδια ανέφερε στο Instagram της, πήρε την απόφαση να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή για το περιοδικό. “Λοιπόν, αυτό ήταν τρομαχτικό. Ήξερα ότι το να το κάνω θα με τρομοκρατήσει και είχα δίκιο! Το Women’s Health έκανε την πιο όμορφη, αποκλειστικά με γυναίκες φωτογράφιση και, βασικά, πέρασα τέλεια. Ένιωσα δυνατή και όμορφη και γέλασα πολύ όσο έπαιρνα αυτές τις πόζες, χωρίς το ψηλόμεσο mom jeans παντελόνι μου και ό,τι άλλο φαρδύ φοράω συνήθως”, έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα. 

Όσο για τη συνέντευξή της στο περιοδικό, εξήγησε πώς σήμερα νιώθει περήφανη για το σώμα της και έχει έρθει σε γαλήνη με αυτό, ενώ επισήμανε ότι το κορμί της έχει αυτή την όψη χάρη σε ειδικούς και πως εκείνη ενδιαφέρεται περισσότερο να βελτιώσει τον εσωτερικό της κόσμο:

“Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Είμαι περήφανη, που παρήγαγε τρία παιδιά για εμένα. Είμαι σε ένα σημείο, που έχω έρθει σε γαλήνη με τις αλλαγές, που έχει περάσει το σώμα μου. Επίσης, θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ένας μακιγιέρ έβαζε λάμψη σε όλο μου το σώμα και κάποιος με τοποθέτησε στην πιο κολακευτική πόζα. 

© Women’s Health Magazine

(…) Ίσως (έφτασα σε ένα ήρεμο σημείο με το σώμα μου) αφότου γέννησα την Banks. Δεν ήξερα καν αν θα είχα την ευκαιρία να κάνω άλλο παιδί (μετά το διαζύγιο). Οπότε ίσως βοήθησε το γεγονός ότι έγινα μαμά ξανά. Ήταν μία ολόκληρη μίξη πραγμάτων, με εμένα να διευθετώ θέματα και να συνειδητοποιώ ότι είμαι δυνατή και ταλαντούχα και έξυπνη. Όλα ψυχολογικά πράγματα. 

(…) Σκοτωνόμαστε, για να είμαστε σε φόρμα και να δείχνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Κάνουμε περιποιήσεις προσώπου και botox και φτιάχνουμε τα μαλλιά μας και κάνουμε ανταύγειες και τα φρύδια μας και ανορθώσεις βλεφαρίδων και όλα αυτά τα πράγματα. Θέλω, όμως, να δουλέψω το εσωτερικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του συστήματος”. 

© Women’s Health Magazine

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!