Η Gwyneth Paltrow απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ένα Instagram Story Q+A.

Στις 28 Ιανουαρίου, η διάσημη ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του Goop, έδωσε την ευκαιρία στους φαν της να την ρωτήσουν ό,τι ήθελαν να μάθουν για εκείνη σε ένα Instagram Story Q+A, στο οποίο είχε δεσμευτεί ότι θα απαντήσει με ειλικρίνεια. Φυσικά μέσα από αυτό διαφήμισε το Goop κάνοντας κάποιες σχετικές προτάσεις, έδωσε όμως και μια απάντηση για τον χωρισμό και το διαζύγιό της με τον front man των Coldplay που ήταν κάπως αναπάντεχη.

Οι δύο σταρ είχαν χωρίσει το 2014 και πήραν τελικά διαζύγιο το 2016, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά, την 16χρονη κόρη, Apple, και τον 14χρονο γιό, Moses.

Μία από τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στην Paltrow μετά την δήλωσή της “Ρωτήστε οτιδήποτε” ήταν: “Νομίζεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με την ζωή σου μετά από ένα διαζύγιο;” Η απάντησή της ήταν “οποσδήποτε”.

“Ω, οπωσδήποτε. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γίνεις ανελέητη με τα συναισθήματά σου, με την αλήθεια γύρω από το ποια πραγματικά είσαι, τι θέλεις από την ζωή σου και τι σου αξίζει να πάρεις από αυτήν.” Όταν ρωτήθηκε αν αγαπάει την από τετραετίας σύντροφο του πρώην συζύγου της, Dakota Johnson, η Paltrow απάντησε “Πάρα πολύ”.

Instagram/@gwynethpaltrow

Τον προηγούμενο Ιούνιο η Gwyneth Paltrow, περιέγραψε το πως άλλαξε με τα χρόνια η δυναμική της σχέσης της με τον Chris Martin και πως νοιώθει τώρα γι’ αυτόν. “Είναι σαν αδερφός μου, είναι η οικογένειά μου,” είχε πει σε ένα επεισόδιο του Shop Today With Jill Martin. “Τον αγαπώ. Είμαι τόσο ευγνώμων που μου έδωσε αυτά τα δύο παιδιά.”

Instagram/@gwynethpaltrow

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το να λήξουν τον γάμο τους, που διήρκεσε για 11 χρόνια, ήταν εύκολη υπόθεση για τους δυο τους. Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, υπήρχε μια εποχή που δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα χώριζαν. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα είναι παντρεμένη με τον πατέρα των παιδιών της. Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται ότι το διαζύγιό τους την βοήθησε να εκτιμήσει διαφορετικά τον εαυτό της και να μπορέσει να βρει τον πιο υπέροχο άνδρα, τον σεναριογράφο και παραγωγό Brad Falchuk και να αποκτήσει τέτοια πληρότητα στην σχέση της που δεν είχε ποτέ πριν .

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!