Ανάμεσα σε όλους τους κακούς χωρισμούς που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στο Hollywood, βλέπε Johnny Depp και Amber Heard, είναι εξαιρετικά αναζωογωνητικό όταν κάποιο πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε αυτό που λέμε “καλούς όρους”. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Gwyneth Paltrow και ο Brad Pitt, που ήταν μαζί και αρραβωνιασμένοι για 3 χρόνια (ως το 1997), και οι οποίοι όπως αποκάλυψαν πρόσφατα αγαπιούνται (πλατωνικά) ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα 25 χρόνια, μετά οι δυο τους βρέθηκαν σε συζήτηση στα πλαίσια  συνέντευξης που πήρε η ηθοποιός και επιχειρηματίας από τον Pitt για το site της Goop. Οι δυο τους μίλησαν για διάφορα πράγματα αλλά η κουβέντα ήρθε στο ειδύλλιό τους όταν η Paltrow αναφέρθηκε στον πατέρα της και την σχέση που είχε με τον πρωταγωνιστή.

“Οκ, καθώς φτάνει σιγά σιγά η γιορτή του πατέρα, θα σε ρωτήσω για τον Bruce”, είπε η ηθοποιός και συνέχισε,”Δεν θα ξεχάσω ποτέ που όταν αρραβωνιαστήκαμε ήρθε μια μέρα και μου είπε με δάκρυα στα μάτια, ‘Ξέρεις ποτέ δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν όταν έλεγαν ότι κερδίζεις ένα γιο. Κι εγώ τώρα, ξέρεις, κερδίζω ένα γιό'”.

Η αντίδραση του Pitt ήταν έκπληξη μαζί με γέλιο. Απάντησε, “Ναι ισχύει. Φίλε, τελικά όλα λειτουργούν για το καλύτερο, έτσι δεν είναι;”.

Κάνοντας αναφορά στον τωρινό σύζυγό της Brad Falchuk, η Paltrow είπε με την σειρά της, “Ναι ισχύει. Τελικά βρήκα τον Brad που έπρεπε να παντρευτώ. Απλά μου πήρε 20 χρόνια.” Στο οποίο ο Pitt απάντησε, “Και είναι τέλειο που σε έχω για φίλη μου τώρα. Ξέρεις σε αγαπώ στ’ αλήθεια.”, όπως και η ηθοποιός που του είπε πίσω “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ”.

Δεν κλαίμε εμείς εσείς κλαίτε.