Τι κι αν η Selena Gomez μας είχε πείσει παρουσιάζοντας το SNL ότι είναι single τόσο καιρό που πραγματικά θα τα έφτιαχνε με οποιονδήποτε, αλλά το αίτημά της έμεινε ανικανοποίητο, χρειάζεται μια γιαγιά για να μάθει όλο το ίντερνετ την πραγματική αλήθεια για τα αισθηματικά της διακριτικής σταρ.

Ο πρόσφατος χωρισμός – και άρα η μυστική σχέση – της Selena Gomez αποκαλύφθηκε καθώς εκείνη γύριζε ένα makeup tutorial για το TikTok. Στο βίντεο, η ιδρύτρια της Rare Beauty εφάρμοζε μολύβι για τα χείλη όταν η γιαγιά της τη ρώτησε εκτός κάμερας: “Λοιπόν, πώς το τελείωσες με αυτόν τον τύπο;”.

@selenagomez

#rarebeauty @Rare Beauty i mean….

♬ original sound – Selena Gomez

Η Gomez, η οποία έκλεισε τα 30 την Παρασκευή, πάγωσε και ανατρίχιασε στην ερώτηση πριν απαντήσει διστακτικά: “Εεε… θα σου πω σε λίγο”. Θέλοντας σαφώς να κρατήσει τις λεπτομέρειες μακριά από το διαδίκτυο, η τραγουδίστρια γέλασε νευρικά πριν τελειώσει το βίντεο. “Δεν έχω λόγια”, έγραψε η Gomez πάνω από το βίντεο.

Στο caption της ανάρτησης επίσης έγραψε αρχικά: “Ευχαριστώ, Nana 🤪” αλλά στη συνέχεια το άλλαξε σε “i mean….”.

Φυσικά οι fans πλημμύρισαν το comment section στην προσπάθειά τους να μάθουν περισσότερα, όμως η Selena δεν έχει απαντήσει. Πάντως εμείς θυμόμαστε ότι τον Νοέμβριο του 2021, πυροδότησε φήμες για σχέση της με τον Chris Evans, αφού άφησε διάφορα υπονοούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, κανένα από τα δύο μέρη δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Λέτε η γιαγιά να ξέρει;

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!