Μόλις μερικοί μήνες έχουν περάσει απ’ όταν η Emma Corrin έκανε coming out. Με ένα post στο Instagram, αυτοπροσδιορίστηκε ως queer, χωρίς βέβαια να μάς δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τη σεξουαλικότητα ή/και την ταυτότητα φύλου της. 

Τώρα η πρωταγωνίστρια της τελευταίας σεζόν του The Crown μοιράστηκε μαζί μας μία σημαντική προσωπική στιγμή για την queer ταυτότητά της. Με τρεις φωτογραφίες της, μάς ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά απέκτησε και χρησιμοποίησε το δικό της chest binder. Τι σημαίνει αυτό; Το chest binding είναι ουσιαστικά ο τρόπος, με τον οποίο συνήθως τρανς ή non-binary άτομα πιέζουν το στήθος τους, ώστε να νιώσουν πιο κοντά στο φύλο τους ή/και να περιορίσουν το αίσθημα της δυσφορίας φύλου τους.

Ως chest binder μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γάζες, μέχρι ειδικά μπλουζάκια. Η Corrin επέλεξε να χρησιμοποιήσει μπαντάζ πυγμαχίας, όπως ανέφερε στη λεζάντα του post της. Πιο αναλυτικά, την είδαμε να γράφει: “Πριν μερικό καιρό, αγόρασα το πρώτο μου σωστό binder, πειραματιζόμενη με τον David-Simon Dayan. Χρησιμοποιήσαμε μπαντάζ πυγμαχίας. Ευχαριστώ, που το αποτύπωσες μαζί μου, είναι πολύ προσωπικό, πολύ νέο, πολύ cool. Όλα είναι ένα ταξίδι, σωστά; Πολλές ανατροπές και στροφές και αλλαγές και αυτός είναι εντάξει! Αποδέξου το”.