Κάποιες φορές, σχεδόν όσο οι πράξεις θυτών παρενόχλησης, μάς σοκάρει και το θράσος τους. Το πόσο κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με την αποκάλυψη και τις συνέπειες των πράξεων τους. Μία αυτοπεποίθηση, που τους κάνει να μην ενδιαφέρονται ακόμα κι αν παρενοχλούν έναν άνθρωπο μπροστά σε αμέτρητα μάτια. Μία αυτοπεποίθηση, που δεν ξέρουμε αν προκύπτει από κάποιον ναρκισσισμό, την εξουσία, το φύλο ή έναν συνδυασμό αυτών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου θράσους, πάντως, είναι το περιστατικό, που περιέγραψε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Χθες στην εκπομπή της παρουσιάστριας, Mega Καλημέρα, προβλήθηκε συνέντευξη της Μαρίνας Ασλάνογλου. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο bullying, που έχει δεχθεί από άλλον ηθοποιό, ο οποίος την τσίμπαγε και την έβριζε επί σκηνής στη διάρκεια της παράστασης. 

Με αφορμή αυτή της τη δήλωση, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν της έχει τύχει ποτέ κάποιος να της κάνει ανάλογο bullying στη διάρκεια της εκπομπής. Ωστόσο, της έχει τύχει να δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση την ώρα της εκπομπής. Δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες είπε στους συνεργάτες της ότι θα μοιραστεί μαζί τους με κλειστές κάμερες. Ανέφερε, όμως, ότι το συμβάν είχε λάβει χώρα πριν αρκετά χρόνια και η αντίδρασή της ήταν να ρίξει μπουνιά στον θύτη. 

“Μου ‘χει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου ‘χει τύχει κι έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως. Πριν από πολλά χρόνια. 

Ξέρετε κάτι; Είναι απόλαυση. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις, μετά από 10, 15 χρόνια την ώρα, που θα το πεις, αυθόρμητα κιόλας, χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα”, ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.