Τον περασμένο Ιούνιο, η Britney Spears αποκάλυψε στο δικαστήριο και σε όλο τον κόσμο όλα όσα υπέφερε στα 13 χρόνια κηδεμονίας της από τον πατέρα της, Jamie Spears. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα o Spears να παραιτηθεί της κηδεμονίας τον Αύγουστο και το δικαστήριο να τον αποσύρει οριστικά από τη θέση του κηδεμόνα της τον Σεπτέμβριο. Το πρώτο πράγμα, που έκανε η Spears αμέσως μετά; Ένα από αυτά, που τόσα χρόνια της απαγόρευαν. 

Το 2016, στα γυρίσματα του video clip για το Slumber Party, η Spears γνώρισε τον ηθοποιό και personal trainer Sam Asghari. Από τότε οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και σύντομα εξέφρασαν την επιθυμία τους να παντρευτούν. Ωστόσο, ο Spears δεν το επέτρεπε. Δεν μάς κάνει, λοιπόν, εντύπωση, που στις 13 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά την παραίτηση του πατέρα της, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι πλέον είναι αρραβωνιασμένο

Προφανώς, τώρα απλά περιμένουμε να μάθουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται για τον γάμο. Βέβαια, για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές. Πριν μερικές μέρες, η Spears δημοσίευσε φωτογραφίες της με ένα ροζ τούλινο φόρεμα. Ωστόσο, όπως ανέφερε, απλά ήθελε να μάς κάνει πλάκα και αυτό δεν είναι όντως το νυφικό της. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το πραγματικό νυφικό ετοιμάζεται αυτή την στιγμή και έχει αναλάβει να το σχεδιάσει η Donatella Versace. 

Όσο για την άλλη πληροφορία, που η τραγουδίστρια έχει δώσει στο περίπου; Η τοποθεσία του γάμου. Όπως ανέφερε σε TikTok της, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πού θα παντρευτούν. Ωστόσο, έχουν περιορίσει τις επιλογές τους σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί είτε στην Ιταλία, είτε στην Αυστραλία, είτε στη Νέα Υόρκη, είτε στην Ελλάδα. 

@britneyspears

It’s not actually France folks … it’s French territory 🇫🇷🏝🇵🇫 !!! Psss where should we get married 💍⛪️👰🏼‍♀️🤵🏽 ???

♬ original sound – Britney Spears

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!