“Ούτε μια σταγόνα αλκοόλ σε 365 μέρες!” ανακοίνωσε την Δευτέρα στο Instagram η Chrissy Teigen, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τον άνδρα της, John Legend και τα δύο τους παιδιά, την εξάχρονη κόρη τους Luna και τον τετράχρονο γιό τους Miles.

Παρότι είναι εμφανώς περήφανη για την αποχή της από το αλκοόλ, παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές της λείπει αυτό το αίσθημα “χαλάρωσης και ανεμελιάς”. Εξήγησε όμως ότι το αλκοόλ δεν ήταν πια “τόσο διασκεδαστικό προς το τέλος.”

“Έπινα για να πολεμήσω το τρελό μου άγχος που αργότερα έφυγε -προσέξτε- όταν τελικά σταμάτησα να πίνω”, εξήγησε και πρόσθεσε ότι νοιώθει “πραγματικά καλά” παρότι μερικές φορές “αισθάνεται άσκημα” για κάποιες μέρες που “θα έπρεπε να θυμάται πολύ καθαρότερα.”

Έδωσε μάλιστα και μερικά παραδείγματα, “όπως όταν έπινα cafe patron (μια τεκίλα με γεύση καφέ) και με έπαιρνε ο ύπνος ενώ ένας σεφ του Outback Steakhouse που έδειχνε πως να φτιάχνω ανθισμένο κρεμμύδι (συνταγή) στο σπίτι μου.”

“Εύχομαι να είχα μείνει ξύπνια γι’ αυτό’.

Το μοντέλο και συγγραφέας μαγειρικής εύχεται επίσης “να μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από τελετές βραβείων” σημειώνοντας ότι συχνά βλέπει τις φωτογραφίες της από “σπουδαίες στιγμές της ζωής της και νοιώθει ότι το βλέμμα της είναι χαμένο.’

Chrissy Teigen/Instagram

Ο άνδρας της John Legend, σχολίασε ότι αισθάνεται “τόοοοοοοοσο περήφανος’ για κείνη.

Η ίδια εξήγησε ότι κάποιες από τις φωτογραφίες είναι από “πραγματικές φωτογραφήσεις της δουλειάς της”, ενώ άλλες τραβήχτηκαν “σε μέρες στην παραλία με την οικογένειά της.”

“Ενώ ειλικρινώς δεν ξέρω ΑΚΟΜΑ αν θα ξαναπιώ ποτέ στην ζωή μου, γνωρίζω ότι δεν θέλω ποτέ να ξαναγίνω έτσι. Οπότε για το σήμερα, καθόλου αλκοόλ είναι καλύτερα,” έγραψε. “Αφήνω τα άσκημα όνειρα να έρχονται και προσπαθώ να τα διαχειριστώ στην ψυχοθεραπεία και χωρίς ποτό.”

Η Teigen μάλιστα, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της ταγκάροντας το εστιατόριο Outback Steakhouse και ζητώντας να της ξαναδείξουν πως να φτιάχνει ανθισμένο κρεμμύδι.

Χιλιάδες ακόλουθοί της έκαναν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της και της έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα. Ένας από αυτούς ήταν και ο άνδρας της που έγραψε: “Είμαι τόοοοοοσο περήφανος για σένα, δυνατή όμορφη γυναίκα μου!”

Το ίδιο έκανε και η Naomi Campbell, λέγοντας “Συγχαρητήρια @chrissyteigen. Είναι καλύτερα από την εδώ μεριά. Λατρεύω το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ανάρρωση. Στέλνω την αγάπη μου.”

Η Teigen έχει γιορτάσει και άλλα ορόσημα του ταξιδιού της προς την νηφαλιότητα τον τελευταίο χρόνο, όπως τις 50 πρώτες μέρες και το εξάμηνο χωρίς καθόλου αλκοόλ. Η ίδια έδωσε τα εύσημα στην συγγραφέα Holly Whitaker και το βιβλίο της “Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol,” για την έμπνευση που της έδωσε να αποφασίσει να κόψει το ποτό.

Στο παρελθόν υπήρξε αρκετά ανοιχτή με το πρόβλημά της και έκανε συχνά προσπάθειες να το περιορίσει γιατί όπως έλεγε, δεν μπορούσε να καταφέρει να πιεί μόνο ένα ποτό. Είχε πει μάλιστα ότι η κατάχρηση στο αλκοόλ ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε στην οικογένειά της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!