Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε όλο και κάποια ανασφάλεια για την εμφάνισή μας. Ανασφάλεια, που κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται άμεσα με τα πρότυπα ομορφιάς, που για χρόνια μάς “μπουκώνει” η κοινωνία. Ανασφάλεια από την οποία δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις και δεν μπορούν να σε βοηθήσουν με αυτήν ούτε τα χρήματα, ούτε η διασημότητα. 

Η Camila Cabello είναι η απόδειξη. Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην ανασφάλεια, που κατά καιρούς έχει για το σώμα της. Από το να μη φανεί η κυτταρίτιδά της, μέχρι το να ρουφήξει την κοιλιά της ώστε κανείς να μη τη δει έστω και λίγο φουσκωμένη. Μάλιστα, η ίδια έχει σημειώσει στο παρελθόν ότι αποφεύγει τα social media, μιας και προσπαθεί να μείνει μακριά από ό,τι είναι δυνατόν να την πληγώσει. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι σταδιακά αρχίζει να αλλάζει τρόπο σκέψης και να αγαπάει όλο και περισσότερο το σώμα της ακριβώς όπως είναι. Πριν μερικές μέρες, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok αμέσως μετά τη γυμναστική της στο πάρκο. Όπως είπε, είχε πάει για τρέξιμο και φόραγε μία κοντή μπλούζα, με την οποία φαινόταν η κοιλιά της. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, έτρεχε χωρίς να ρουφάει την κοιλιά της. Όμως, όταν το κατάλαβε, για λίγο ένιωσε άσχημα για το πώς την έβλεπε ο κόσμος. 

Μέχρι που έκανε μία συνειδητοποίηση. “Το να βρίσκεσαι σε πόλεμο με το σώμα σου είναι τόσο ξεπερασμένο. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το σώμα, που μου επιτρέπει να κάνω ό,τι χρειάζεται να κάνω. Είμαστε πραγματικές γυναίκες με καμπύλες και κυτταρίτιδα και ραγάδες και λίπος και πρέπει να το αποδεχτούμε”. Για φινάλε τραγούδησε και το Giving Him Something He Can Feel, χαϊδεύοντας το σώμα της.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello