Τον περασμένο Ιούνιο, μέσα από την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η Britney Spears αποκαλυψε όλες τις σκληρές συνθήκες, με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη από το 2008, την χρονιά που μπήκε σε καθεστώς κηδεμονίας υπό τον πατέρα της, Jamie Spears. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι δεν δεχόντουσαν να παντρευτεί τον σύντροφό της, ενώ δεν τής επέτρεπαν να πάει στον γιατρό και να αφαιρέσει το σπιράλ της, ώστε να μπορέσει να κάνει ξανά παιδί. 

Μετά από 13 χρόνια, η ζωή της τον Σεπτέμβριο άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. Η κατάθεσή της έφερε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να απομακρύνει τον πατέρα της από τη θέση του κηδεμόνα της. Κάπως έτσι, η Spears μπορεί πια ξανά να κάνει ό,τι θέλει με τη ζωή της. Τον ίδιο κιόλας μήνα την είδαμε να αρραβωνιάζεται με τον σύντροφό της, Sam Asghari, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση από το 2016. Παράλληλα, την έχουμε δει πλέον να ετοιμάζει τον γάμο της, με τη Donatella Versace να σχεδιάζει το νυφικό της και με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στις επιλογές της για την πραγματοποίηση της τελετής. 

Τώρα, μία ακόμα μεγάλη της επιθυμία φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί. Η τραγουδίστρια μόλις αποκάλυψε στο Instagram της ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers της πώς το ανακάλυψε, ενώ ανέφερε ότι θα μένει μέσα στο σπίτι, γιατί οι παπαράτσι έχουν ήδη ξεκινήσει να την ενοχλούν και δεν θέλει να περάσει ξανά περιγεννητική κατάθλιψη, όπως στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Επιπλέον, λόγω της αναφοράς της στον Asghari ως “σύζυγό μου” στο κείμενό της, πολλοί υποπτεύονται ότι έχει γίνει και ο γάμος τους χωρίς να το πάρουμε είδηση.

“Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω στο ταξίδι μου στο Μάουι, μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω… Σκέφτηκα ‘Θεέ μου… τι συμβαίνει στο στομάχι μου;’. Ο άντρας μου είπε ‘Όχι, είσαι έγκυος με φαγητό, χαζούλα!’. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης… και λοιπόν… Περιμένω μωρό… Τέσσερις μέρες μετά, έγινα λίγο περισσότερο έγκυος από φαγητό. Μεγαλώνει! Αν δύο βρίσκονται εκεί μέσα… ίσως απλά να το χάσω… Προφανώς, δεν θα βγαίνω πολύ έξω, εξαιτίας των παπαράτσι που προσπαθούν να με φωτογραφίσουν, για να βγάλουν λεφτά, όπως δυστυχώς ήδη έχει συμβεί… Είναι δύσκολο, γιατί όταν ήμουν έγκυος είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Πρέπει να πω ότι ήταν απολύτως απαίσιο… Οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό εκείνη την εποχή… Κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο αν μία γυναίκα παραπονιόταν για κάτι τέτοιο με ένα μωρό μέσα της… Τώρα, όμως, οι γυναίκες μιλάνε γι’ αυτό καθημερινά… Ευτυχώς, Χριστέ μου, δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο ένα καλά κρυμμένο μυστικό… Αυτή τη φορά θα κάνω yoga κάθε μέρα! Στέλνω πολύ χαρά και αγάπη!”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!