Μετά από δεκαετίες μέσα στην δυστυχία και τους περιορισμούς της κηδεμονίας της, τα πράγματα φαίνονται επιτέλους να δείχνουν καλύτερα για το μέλλον της αγαπημένης Britney Spears και σιγά σιγά να παίρνει την ζωή της πίσω. Αφού ο πατέρας της συμφώνησε να αποχωρήσει από την θέση του ως βασικός κηδεμόνας της, η Britney πλέον είναι και μία αρραβωνιασμένη γυναίκα, γεγονός που από μόνο του δείχνει πως μάλλον τα πράγματα αλλάζουν προς την σωστή κατεύθυνση (ένας από τους κανόνες της κηδεμονίας της είναι ότι δεν μπορεί να ξαναπαντρευτεί ή να κάνει άλλα παιδιά).

Τα νέα μοιράστηκε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, με ένα αξιαγάπητο βίντεο όπου δείχνει το δαχτυλίδι της και φαίνεται χαρούμενη, ενώ η περιγραφή της δημοσίευσης λέει “I can’t fucking believe it 💍💍💍💍💍💍❣️!!!!!!”

Ο μέλλοντας σύζυγος της Britney ονομάζεται Sam Asghari, είναι ηθοποιός και personal trainer, και γνώρισε την Britney στο σετ ενός βίντεο κλιπ το 2016 και από τότε διατηρούν μία, από ότι φαίνεται, υπέροχη σχέση με μόνιμη στήριξη από την ίδιο προς στο pop είδωλο της καρδιάς μας και τα όσα περνάει. Ο ίδιος έκανε και δική του ανάρτηση από το προφίλ του μετά την πρόταση γάμου, όπου φιλάει την Britney και εκείνη μας δείχνει για ακόμα μία φορά την κοτρώνα- δαχτυλίδι αρραβώνων της. Η ώρα η καλή ευχόμαστε λοιπόν και σύντομα η Britney να είναι απόλυτα ελεύθερη!

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!