Η Barbie Ferreira έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας είναι, προφανώς, η συμμετοχή της στη σειρά Euphoria, που φέτος με τη δεύτερη σεζόν της έχει εκτοξευτεί και την βλέπουμε να σπάσει ρεκόρ. Ο άλλος είναι για την τρομερή της αυτοπεποίθηση γύρω από το σώμα της. Μήπως, όμως, την τελευταία δεν την έχει επιβάλει η ίδια στον εαυτό της; 

Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στο Who What Wear. Εκεί, λοιπόν, αναφέρθηκε στην σχέση της με το σώμα της και υπογράμμισε πώς οι άλλοι της φόρτωσαν ρόλους και ταμπέλες σχετικα με το πώς βλέπει η ίδια τον εαυτό της. Μάλιστα, σημείωσε ότι και πολλά κοπλιμέντα, που δέχεται για το σώμα της, είναι στην πραγματικότητα έμμεσες προσβολές, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι βλέπει την κοινωνία να απομακρύνεται από την προώθηση των plus size σωμάτων, που τόσο καιρό είχε μετατρέψει σε “τάση”. 

“Νομίζω ότι τα μεγαλύτερα σώματα δεν είσαι όσο ‘τάση’ συνήθιζαν να είναι, πράγμα που με στεναχωρεί πραγματικά. Η συζήτηση, όμως, έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και δεν νομίζω ότι κάποιο νέο άτομο έχει βγάλει πραγματικά άκρη με αυτό ακόμα.

(…) Δεν μού είναι άγνωστη η πίεση του να είμαι το άτομο, που αγαπάει τον εαυτό του. Είναι τόσο αστείο, που ο κόσμος απλά το υποθέτει. Το είπα εγώ ποτέ αυτό; Ποτέ δεν το είπα. Εσείς, παιδιά, το λέτε αυτό. Εσείς το κολλήσατε σε εμένα. (…) Για εμένα δεν είναι επαναστατικό ότι φοράω crop top. Σχόλια σαν αυτό είναι απλά κακοπροαίρετα κοπλιμέντα. Το κάνω αυτό από τα 16 μου. Είμαι 25”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!