“Λατρεύω να είμαι αρραβωνιασμένη”, είχε πει πρόσφατα η Kristen Stewart στο Vanity Fair. “Είναι κάτι διαφορετικό… αισθάνομαι τόσο χαρούμενη και τυχερή.”

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Dylan Meyer, παρ’ ότι γενικά κρατάει χαμηλό προφίλ, δεν έχει σταματήσει να μιλάει για την αγάπη τους, με τον πιο γλυκό τρόπο. Είναι η επιτομή ίσως του ρητού, “ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται”.

Τώρα ήρθε η ώρα να δείξει δημοσίως την αγάπη της και η επιτυχημένη σεναριογράφος, εν όψει των γενεθλίων της Stewart. Πιο συγκεκριμένα η Meyer μοιράστηκε χθες μια φωτογραφία στον Instagram λογαριασμό της όπου κάνει την πιο γλυκιά παύλα κουλ ερωτική εξομολόγηση στο κορίτσι της.

Στο ποστ βλέπουμε τις δυο τους να φιλιούνται πάνω από μια τούρτα γενεθλίων σε μια αυθόρμητη αφοτοσοπάριστη στιγμή, όμως η λεζάντα ήταν αυτή που πραγματικά μας έφερε ένα βήμα πριν τα κλάματα. Η σεναριογράφος έγραψε, “Άλλος ένας γύρος γύρω από τον ήλιο και εσύ γίνεσαι όλο και πιο γαμ@τη κάθε χρόνο.” Η Meyer συμπλήρωσε τη λεζάντα με ένα μάλλον εσωτερικό αστείο λέγοντας, “Ο χρόνος περνάει ωραία από πάνω σου, φίλε. Ξέρεις, όπως λένε και στην διάλογο των toons, ‘awooga‘.”

Δεν κλαίμε εμείς εσείς κλαίτε. Δες την φωτό παρακάτω.