Αν έπρεπε να διαλέξουμε τα highlights των φετινών Tony Awards, τότε θα καταλήγαμε σε δύο. Από τη μία, έχουμε την βράβευση της Jennifer Hudson με Tony για τη συμπαραγωγή του μιούζικαλ A Strange Loop. Η βράβευση την έκανε το μόλις 17ο άτομο με επίτευγμα EGOT, δηλαδή με Emmy, Grammy, Oscar και Tony, ενώ είναι το μόλις 3ο Μαύρο άτομο, αλλά και το τρίτο νεαρότερο, που το πετυχαίνει. Από την άλλη, είχαμε την οσκαρούχο Ariana DeBose, που είχε αναλάβει την παρουσίαση της τελετής και είχε την τέλεια αλληλεπίδραση με τον Andrew Garfield. 

Η ηθοποιός είχε μέσα στα καθήκοντά της και μία σειρά από performances. Σε ένα από αυτά, λοιπόν, θέλησε να τρολάρει τους ηθοποιούς μιούζικαλ, που αλληλεπιδρούν με το κοινό στις παραστάσεις τους, “ενοχλώντας” διάφορους διάσημους, που βρίσκονταν εκεί. Ένας από αυτούς ήταν και ο Garfield, ο οποίος προσπάθησε να της κρυφτεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, αρχικά την είδαμε να πηγαίνει δίπλα του και να τραγουδάει “Είμαι κοντά σου. Ω, τόσο κοντά σου. Σε ακουμπάω. Δεν υπάρχουν πολλά, που μπορείς να κάνεις”, ενώ παράλληλα τού ακουμπούσε το πρόσωπο. Το πράγμα έγινε καλύτερο αμέσως μετά, όταν τραγούδησε “Κάθομαι πάνω σου, γιατί αυτό που λένε είναι αλήθεια, γιατί δεν μάς ξεφεύγεις στο κοινό” και κάθισε πάνω στον ηθοποιό. Κι ενώ η κατάσταση ήταν ήδη iconic, ο Garfield κατάφερε να την κάνει και αξιολάτρευτη, αφού τον είδαμε να αγκαλιάζει την DeBose και να χουχουλιάζει πάνω της, ενώ πρώτα τον είχε πιάσει νευρικό γέλιο.

Φυσικά, δεν είμαστε οι μόνοι, που λατρέψαμε την σκηνή. Όλο το Twitter “έλιωσε”, ενώ κάποιοι δήλωσαν ότι ζήλεψαν τρομερά, είτε την DeBose είτε τον Garfield είτε και τους δύο συγχρόνως.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!