Δεν ξέρουμε πόσο καιρό είναι μαζί, αλλά τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησαν οι φήμες για σχέση του Andrew Garfield με το μοντέλο Alyssa Miller. Αφορμή ήταν παπαρατσικές φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν και τούς έδειχναν να περπατάνε πιασμένοι χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη. Τελικά, η σχέση επιβεβαιώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί των SAG Awards.

Ωστόσο, πάνω που πήγαμε να χαρούμε με τη χαρά τους, πριν μια εβδομάδα πολλά sites άρχισαν να γράφουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, είδαμε να γράφουν και τις αιτίες του χωρισμού, με διάφορες πηγές να υποστηρίζουν ότι η σχέση τους κυλούσε ομαλά, αλλά τα επαγγελματικά τους προγράμματα ήταν εντελως διαφορετικά και δεν είχαν καθόλου χρόνο μαζι. 

Τι είπαν οι δυο τους για τα δημοσιεύματα; Ο Garfield τήρησε σιγή ιχθύος, όπως συνηθίζει να κάνει με τέτοια θέματα. Η Miller, όμως, δεν άντεξε να μη δώσει την απάντησή της. Όχι, δεν αποκάλυψε κάποια διαφορετική αιτία χωρισμού. Αποκάλυψε ότι δεν υφίσταται καν χωρισμός. Συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία της με τον Garfield στο Instagram και τη συνόδευσε με τη λεζάντα, “Αν πρέπει να κουτσομπολεύετε, τουλάχιστον χρησιμοποιήστε μία χαριτωμένη φωτογραφία. Lol, σε αγαπάω AG”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!