Σε άλλα celebrity νέα, η Lady Gaga και ο Bradley Cooper είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στα προχθεσινά Sag Awards.

Δυο χρόνια μετά από την περιβόητη ερμηνεία τους στο Shallow από την ταινία A Star Is Born στην σκηνή των Oscar, η οποία ξεκίνησε την φήμη πως κάτι παραπάνω τρέχει μεταξύ τους, ο Bradley Cooper ξεκαθάρισε πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, και πως ο λόγος για την μεταξύ τους τρυφερότητα στην διάρκεια του τραγουδιού ήταν καθαρά μέρος του performance.

Παρ΄ ότι λοιπόν όπως διαβεβαίωσε ο ηθοποιός δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, είναι προφανές πως οι δυο τους τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Γεγονός που εκτός από την μεταξύ τους χημεία, έχουμε καταλάβει και από τις εκάστοτε δηλώσεις τους που είναι τουλάχιστον κολακευτικές.

Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η μεταξύ τους πλατωνική αγάπη, όταν τους είδαμε μαζί στο κόκκινο χαλί των Sag Awards. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο συναντήθηκαν για πρώτη φορά δημοσίως έπειτα από δυο χρόνια και μοιράστηκαν μια πολύ τρυφερή red carpet στιγμή όπου ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να μιλούν εγκάρδια και να αγκαλιάζονται.

Παρ’ ότι και σε εμάς θα άρεσε να υπάρχει “κάτι παραπάνω” μεταξύ τους λόγω της υπέροχης χημείας τους, ωστόσο είναι το ίδιο πολύτιμο να μπορείς να διατηρήσεις μια τόσο όμορφη και ξεχωριστή φιλία, όπως φαίνεται να είναι η δική τους. Από εμάς είναι ναι.

Και με την ευκαιρία, δες παρακάτω την εμφάνιση της αγαπημένης Lady G από τα Sag Awards, μεσα σε μια δημιουργία Armani Prive, που για εμάς ήταν στο Top 3.