Η Sarah Jessica Parker μίλησε ανοιχτά για τη ρήξη της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο Sex and the City, Kim Cattrall, λέγοντας παράλληλα ότι της είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει για την κατάσταση. “Ήμουν τόσο προσεκτική στο να μην πω ποτέ κάτι δυσάρεστο“, δήλωσε στο podcast Awards Chatter του The Hollywood Reporter, “γιατί δεν είναι ο τρόπος που μου αρέσει να κάνω συζητήσεις τόσο περίπλοκες όσο αυτή, καταλαβαίνετε;”.

Η Parker δήλωσε πως έχει κουραστεί να συζητά επανειλημμένα το δράμα μεταξύ εκείνης και της συναδέλφου της και η αλήθεια είναι πως δεν έχει άδικο. “Είναι τόσο οδυνηρό για τους ανθρώπους να συνεχίζουν να μιλούν για αυτόν τον καβγά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πει άσχημα λόγια για κάποιον με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν υπάρχει κανένας “καυγάς”. Δεν έχει υπάρξει καμία δημόσια διαμάχη ή καβγάς ή συζήτηση ή ισχυρισμός από εμένα ή από οποιονδήποτε για λογαριασμό μου. Δεν θα το έκανα. Δεν θα το ήθελα με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, εύχομαι απλώς να σταματήσουν να το αποκαλούν “καβγά”, γιατί στην πραγματικότητα έχει μιλήσει ένα άτομο. Και δεν πρόκειται να της πω να μην το κάνει, ούτε σε κανέναν, οπότε αυτό ήταν κάπως οδυνηρό και για μένα“.

Η ένταση της Parker με την Cattrall, διαρκεί εδώ και αρκετό καιρό με την τελευταία να έχει “χτυπήσει” δημοσίως την Parker αρκετές φορές. Το 2017, η Cattrall δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ φίλη με καμία από τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της στο SATC και αναφέρθηκε πολύ συγκεκριμένα στην SJP λέγοντας, “Νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική. Πραγματικά, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά της“.

Σε αυτή της τη δήλωση η Parker είχε απαντήσει με γνωστή πραότητα που τη χαρακτηρίζει, “Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι υπήρχαν τέσσερις γυναίκες στο πλατό και πέρασα ίσο χρόνο με όλες, οπότε δεν ήταν ένα πλατό με δύο γυναίκες που δεν τα πήγαιναν καλά. Πάντα είχα σε μεγάλη εκτίμηση τη δουλειά της Kim και πάντα εκτιμούσα τη συνεισφορά της. Αν επιλέξει να μην κάνει την τρίτη ταινία, δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε“.

Μάλιστα, στο podcast “Awards Chatter” η Sarah Jessica επιβεβαίωσε ότι δεν ζήτησαν από την Cattrall να επιστρέψει στην αναβίωση του Sex and the City το 2021, “And Just Like That….. “Ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν κάτι που ήθελε να συνεχίσει, δεν αισθανόμασταν πλέον κι εμείς άνετα και έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι την “χτυπάμε”, απλά μαθαίνουμε. Πρέπει να ακούς κάποιον, και αν μιλάει δημόσια και λέει ότι αυτό είναι κάποιο μέρος που δεν θέλει να είναι, ή ένα πρόσωπο που δεν θέλει να παίξει, φτάνεις σε μια ηλικία που λες: “Λοιπόν, το ακούμε αυτό”“.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!