Σε άλλα celebrity νέα, η Salma Hayek έσπασε για άλλη μια φορά το ίντερνετ με μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram.

Έπειτα από το ποστ της (παρακάτω) τον περασμένο Νοέμβρη όπου φοράει αυτό το τέλειο μαγιώ του οίκου Gucci, (και το οποίο έγινε viral προωθώντας έτσι έξυπνα την ταινία House Of Gucci ακόμα παραπάνω), την βλέπουμε τώρα με ένα ακόμα κομμάτι που μυρίζει καλοκαίρι, σε ένα ανάλογο ποστ όπου πίνει τον πρωινό καφέ της.

Συγκεκριμένα η σταρ, που το τελευταίο εξάμηνο έχει πρωταγωνιστήσει σε όχι μια αλλά δυο blockbuster ταινίες, (μαζί με το Eternals της Marvel), ξεκίνησε τη νέα ινσταγκραμική της χρονιά με την παρακάτω φωτογραφία σπάζοντας για άλλη μια φορά το ίντερνετ. Το εν λόγω μαγιώ αυτή τη φορά είναι του οίκου YSL, ένα ολόσωμο με λεοπάρ print και βαθύ ντεκολτέ. Το λουκ συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά τύπου cateye, κόκκινα νύχια και έναν καφέ, που όπως μας λέει στην λεζάντα είναι από τους πρώτους της για το 2022.

Το σκηνικό γύρω της είναι τουλάχιστον ειδυλλιακό, με μια πισίνα να φαίνεται ακριβώς πίσω της, δέντρα και φοίνικες πιο πίσω και στο βάθος βέβαια η θάλασσα, δίνοντάς μας τα τέλεια vibe απόδρασης, που τόσο χρειαζόμαστε.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!