Η διάσημη ηθοποιός Rebel Wilson έχει κάνει το δικό της ταξίδι με τα κιλά και την εικόνα του σώματός της, το οποίο έχει μοιραστεί με τους ακολούθους και τους φαν της. Για το θέμα έχει μιλήσει στο παρελθόν, περιγράφοντας την απόφασή της να ασκηθεί και να κρατηθεί μακριά από την ζάχαρη και το junk food.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να χάσει αρκετό βάρος στην διάρκεια της πανδημίας και να χτίσει ένα νέο σώμα με το οποίο η ίδια φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και μπράβο της. Οι αλλαγές στην ζωή της δεν περιορίστηκαν μάλιστα εκεί. Τον προηγούμενο μήνα έκανε το δικό της coming out, συστήνοντας στον κόσμο την νέα της αγαπημένη, την σχεδιάστρια Ramona Agruma.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Rebel Wilson ζει τη ζωή της όπως η ίδια επιθυμεί και περνάει ίσως την καλύτερη εποχή της κάνοντας διακοπές εδώ κι εκεί με το ταίρι της τις τελευταίες εβδομάδες.

Το προηγούμενο Σάββατο λοιπόν, ανάρτησε ένα ενδυναμωτικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυπτε ότι έβαλε βάρος τελευταία και πως νοιώθει η ίδια γι’ αυτό. Δεν έμεινε όμως εκεί. Εξήγησε πως τα καταφέρνει να αντιδράσει θετικά στο “πισωγύρισμα” αυτό λέγοντας ότι τελικά αγαπάει τον εαυτό της.

Στην ανάρτησή της έλεγε τα εξής:

“Μόλις συνειδητοποίησα ότι έβαλα 3 κιλά στις διακοπές μου. Βρίσκομαι σε ένα καταπληκτικό all-inclusive resort…έχασα κάθε έλεγχο του εαυτού μου.” είπε η ηθοποιός κάτω από μια φωτογραφία της με μαγιό και ένα κοντό παρεό.

“Ξέρετε όμως κάτι; Μπορώ να ξυπνήσω αύριο το πρωί και να πάω στο γυμναστήριο, να ενυδατωθώ, να φάω υγιεινά και να αγαπήσω τον εαυτό μου.”

Συνέχισε μάλιστα εξηγώντας στους φαν της ότι δεν χρειάζεται να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας καθώς γνωρίζει καλά τι σημαίνει να “νοιώθεις ενοχές και άσκημα συναισθήματα”, αφού έχεις φάει πολύ.

“Αν είσαι σαν κι εμένα, κατάλαβέ το ότι ΕΣΥ είσαι πολλά περισσότερα από το βάρος σου, το βάρος σου δεν σε καθορίζει ως άνθρωπο, απλά βάλε τα δυνατά σου να είσαι υγιής και μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου. Γίνε η καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου.”

Τα σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικά τόσο από επώνυμους, όπως η Melanie Griffith που την αποκάλεσε “Beauty”, όσο και από τους φαν της ηθοποιού που της έστειλαν μηνύματα όπως “Δεν θα έπρεπε αν έχεις καθόλου περιορισμούς στην διακοπές σου. Είσαι τέλεια Rebel!” ή “Είσαι τέλεια από κάθε άποψη!”

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!