Η Rebel Wilson είναι μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες κωμικούς ηθοποιούς του Hollywood, με μεγάλες επιτυχίες να κοσμούν το βιογραφικό της και άλλες τόσες να βρίσκονται στα σκαριά. Τον τελευταίο χρόνο έχει απασχολήσει τα μέσα περισσότερο από ποτέ, όχι όμως λόγω της καριέρας της αλλά της μεγάλης απώλειας βάρους και γενικότερης σωματικής αλλαγής που έχει καταφέρει (μας θυμίζει λίγο την Adele, δεν θα πούμε ψέματα). Η λέξη “καταφέρει” χρησιμοποιείται όχι επειδή αντιμετωπίζουμε την διαδικασία χασίματος κιλών ως κάποιο κατόρθωμα, αλλά επειδή η ίδια είχε βάλει σκοπό να το κάνει και συνεχίζει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.

Πριν από λίγες ημέρες η Rebel ανέβασε μία πιο στενάχωρη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, γράφοντας ότι έλαβε κάποια άσχημα νέα και είχε την ανάγκη να τα μοιραστεί με τον κόσμο. Κάτω από μία εικόνα της ίδιας να κάθεται μόνη της κοντά στην θάλασσα, η ηθοποιός έγραψε τα εξής: “Σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με προβλήματα γονιμότητας, σας νιώθω. Το σύμπαν λειτουργεί με μυστήριους τρόπους και μερικές φορές δεν βγάζει νόημα…αλλά ελπίζω να λάμψει το φως ανάμεσα σε αυτά τα σκοτεινά σύννεφα.”

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, η ίδια είχε αποκαλύψει πως έχει πολυκυστικές ωοθήκες, μία ορμονική διαταραχή που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα γονιμότητας και πως μάλιστα σκόπευε να προβεί στην κατάψυξη των ωαρίων της, με σκοπό να ξεκινήσει την δική της οικογένεια. Για αυτό άλλωστε αποφάσισε να ξεκινήσει και την διαδικασία απώλειας βάρους, έτσι ώστε να είναι πιο υγιής.

Οι φαν της έσπευσαν να την παρηγορήσουν και να της προσφέρουν ενθαρρυντικά λόγια, σε τέτοιο βαθμό που η Rebel έκανε edit την αρχική της δημοσίευση για να αναφέρει πόσο την έχουν βοηθήσει τα λόγια όλων όσων αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα. “Tα social media σήμερα νικάνε, καθώς δημιούργησαν μία ανθρώπινη σύνδεση την στιγμή που βρισκόμουν σε ένα πολύ μοναχικό μέρος”.

Η Rebel δεν είναι η μόνη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα τεκνοποίησης, γέννας αλλά και αποβολής τα τελευταία χρόνια, με παραδείγματα όπως η Meghan Markle και η Chrissy Teigen να αποτελούν παρηγοριά και πηγή στοργής για χιλιάδες γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο και πάσχουν από ντροπή, κατάθλιψη και πολλά άλλα αρνητικά συναισθήματα.