Ένα από τα σχόλια αυτά έλεγε “Το παιδί μου τρώει χώματα αλλά δεν θα πλησίαζε στα 20 μέτρα αυτό το πιάτο“. Οι αναρτήσεις των ακολούθων της συνεχίστηκαν σε αυτό το μοτίβο και είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές, καθώς είναι όντως περίεργο πως μια τόσο πεπειραμένη μαγείρισσα μπορεί να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα δελέαζε οποιοδήποτε παιδάκι.

Το πιάτο αναρτήθηκε στο Instagram της Martha Stewart και είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι προτείνεται ιδιαίτερα για παιδιά. Σε αυτό, σύμφωνα με τις οδηγίες της ίδιας, συνυπάρχουν κομμάτια σολομού, πατάτες, ροδέλες καλαμποκιού κομμένες με το κοτσάνι τους, πλήρης κρέμα γάλακτος, ζωμός από αχιβάδες και φύλλα φρέσκου βασιλικού. Η πρότασή της μάλιστα είναι, για να μην λερωθούν τα παιδάκια, να αφαιρέσουν οι γονείς τα σπόρια του καλαμποκιού από το κοτσάνι και να τα ξαναρίξουν μέσα στην ψαρόσουπα.

Η συνταγή θα μπορούσε να είναι μια χαρά και να λάβει ακόμα και θετικά σχόλια, αν δεν υπονοούνταν ότι ένα πιάτο που έχει μέσα κομμάτια σολομού, ολόκληρα φύλλα φρέσκου βασιλικού κι έναν “ελαφρύ ζωμό” από πλήρη κρέμα γάλακτος και ζουμί από αχιβάδες είναι δυνατό να κάνει οποιοδήποτε παιδί να θέλει να το φάει. Όπως ήταν φυσικό, το Instagram το πήρε είδηση και έγινε πάρτι. Έκαναν στην Martha την απλή ερώτηση: Έχεις γνωρίσει παιδιά;

Ένας ακόλουθός της μάλιστα υπέθεσε ότι η Martha καπνίζει πολύ μαριχουάνα αν νομίζει ότι οποιοδήποτε παιδί θα έτρωγε ποτέ ψαρόσουπα με καλαμπόκι.

Το πως έφτασε να γίνει αυτή η ανάρτηση δεν είναι γνωστό, αλλά πολλοί αναρωτιούνται πως το φαντάστηκαν εκεί στην ομάδα της Martha Stewart ότι είναι ΟΚ να βάζεις ολόκληρα κομμάτια καλαμποκιού να πλέουν μέσα σε έναν γαλατένιο, καυτό ζωμό με γεύση αχιβάδας. Πως θα φαγωθούν αυτά τα καλαμπόκια; Με τα χέρια;

Τα παιδάκια στον κόσμο της Martha Stewart θα πρέπει να έχουν πολύ περίεργα γούστα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι εμάς θα μας ξένιζε η κρέμα γάλακτος παρέα με ένα τόσο λιπαρό ψάρι όπως ο σολομός, πόσο μάλλον τα παιδιά, οπότε μάλλον δεν θα την φτιάξουμε αυτή την συνταγή. Μας έκανε σίγουρα όμως να γελάσουμε. Επίσης θα θέλαμε να σκέφτονται λίγο περισσότερο οι διάσημοι μάγειρες όπως η Martha την λειτουργικότητα των πιάτων που προτείνουν. Δεν αρκεί μόνο να είναι όμορφα στο Instagram. Πρέπει να μπορούν και να φαγωθούν κιόλας και το βραστό καλαμπίκι με το κοτσάνι του, σίγουρα δεν τρώγεται με το κουτάλι της σούπας. Αυτά είχαμε να πούμε!