Η Μάρα Δαρμουσλή, μοντέλο και ηθοποιός, βρίσκεται πλέον στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που μας έκανε γνωστό με ένα ποστ στο Instagram. Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέβασε χθες μια φωτογραφία όπου βλέπουμε την κοιλίτσα της πολύ φουσκωμένη, αφού βρίσκεται πια στον έννατο μήνα, και την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα περνώντας το πιο όμορφο μήνυμα.

«Και κάπως έτσι…Καλό Μήνα! Ναι, ναι καλό μήνα, μπήκαμε στον 9ο,στο ρετιρέ. Τον φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά..! Με τούτα και με τ’ άλλα δεν κάναμε το γκάλοπ.. για γράψτε τις προβλέψεις σας. «Και κάπως έτσι…Καλό Μήνα! Ναι, ναι καλό μήνα, μπήκαμε στον 9ο,στο ρετιρέ. Τον φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά..! Με τούτα και με τ’ άλλα δεν κάναμε το γκάλοπ.. για γράψτε τις προβλέψεις σας. ΚΟΡΙΤΣΙ ή ΑΓΟΡΙ; (..για αρχή δηλαδή. Στα 13 ας αποφασίσει)», είπε η ηθοποιός στο ποστ της.

Από τα γλυκά της λόγια κρατήσαμε ειδικά το τελευταίο κομμάτι όπου η ηθοποιός αναφέρει “ΚΟΡΙΤΣΙ ή ΑΓΟΡΙ; (..για αρχή δηλαδή. Στα 13 ας αποφασίσει)“. Με αυτή της τη φράση η Δαρμουσλή περνάει το πιο σημαντικό και όμορφο μήνυμα, τονίζοντας μέσα από την πλατφόρμα της πως το αναπαραγωγικό σύστημα ενός ανθρώπου δεν καθορίζει απαραίτητα και το φύλο του, και πως ο καθένας θα πρέπει να έχει το δικαιώμα να ανακαλύψει μόνος του την ταυτότητά του. Παράλληλα μιλώντας για αυτό το θέμα από την γονεϊκη πλευρά , δίνει το καλό παράδειγμα, και κάνει εντελώς ξεκάθαρο πως κάθε γονιός θα πρέπει όχι μόνο να αγαπά και να αποδέχεται το παιδί του ακριβώς όπως είναι, αλλά επίσης να του παρέχει την ελευθερία να γίνει ο εαυτός του χωρίς να προβάλει επάνω του τα γονεϊκά “θέλω”. Μπράβο λοιπόν στη Μάρα Δαρμουσλή, τόσο για τον τρόπο σκέψης της (που θα ‘πρεπε να είναι αυτονόητος για όλους τους γονείς), αλλά και για το ότι έσπευσε να μιλήσει για αυτό το θέμα δημόσια, και με αυτό το τρόπο να ανοίξει έναν πολύ σημαντικό διάλογο.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!